^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.2.13

Home » *bekerja dihujung minggu*

*bekerja dihujung minggu*

As salam,

Em, actually teman Papa Aisha work, tapi malas dok umah, so aku ambik keputusan ikut Hubby pi opis. Lagi pun kejap lagi nak pi beli barang dapur, so dah alang2 keluar ni, sekali jalan je la kan. Sambil2 boleh aku buat keje sikit kat opis untuk duty ari isnin nanti...

Tadi pagi Hubby cakap kejap je, dalam 12 lebih dah setel keje, tapi ni dah pukul 1 petang x balik lagi, anak dara dah start nak bosan ni. Harap2 dia ok je sampai masa nak balik nanti...

K, sekian



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment

February 23, 2013 at 5:45 PM

rajin yer temankan hubby pergi ofis...bagus2...;)

Post a Comment