^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14.2.13

Home » , , , » *adik damia nurin balqis main kolam*

*adik damia nurin balqis main kolam*


as salam, 

 ahah..... cerita pasal keyword Nuffnang ari ni..... nak cerita pasal cuti Raya Cina ritu kami ke taman..... tapi pic x boleh nak upload kat pc pak..... so, layan lah dulu cerita merepek aku ni yerk.....
haha x per kan....




tengok keyword kat Nuffnang, ini adalah semalam punya keyword.....
 *adik damia nurin balqis main kolam - 29 hits*
ramai jugak tu yang mencari.....

setahu aku adik balqis ni adalah anak kepada blogger Anje kan..... selalu jugak pi kat blog dia baca2 tapi malu nak komen..... hehe
erm, ape cerita?..... aku pon copy paste lah keyword tu kat google.....
kat carian google, aku dapat rank ketiga ngan tajuk nieh, ngeh3.... n blog anje rank ke empat..... bila carian imej, ha keluarlah pic adik balqis mandi kolam..... hehe

agaknya ramai kengkawan blogger Anje atau peminat adik Balqis ni nak tengok beliau beraksi kat kolam, maklumlah adik Balqis ni comel n pandai posing..... hehe meh KLIK SINI.....

k, sekian

7 comments

February 14, 2013 at 8:20 AM

Kadang2 pelik2 semua keyword yang dorang cari kan...hehe

February 14, 2013 at 9:00 AM

Banyak jugak carian adik damia nurin balqis main kolam tu.. :)

February 14, 2013 at 9:45 AM

Keyword main kolam pun ada orang cari.. ish ish ish cobaan.. :)

February 14, 2013 at 9:53 AM

Gold coast morib tengah popular sekarang ni

February 14, 2013 at 10:05 AM

pelik2 pon ada tau..hihi

February 14, 2013 at 10:05 AM

pelik2 pon ada tau..hihi

February 14, 2013 at 2:25 PM

macam2 ade kan~

Post a Comment