^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

2.9.13

Home » , , , , , » *bila bosan menunggu Papa shopping*

*bila bosan menunggu Papa shopping*


as salam,

ingat entry pasal kami beli sempoa sampai ke Plaza Angsana Johor Bahru sana nuun..... ha, lepas ke Badan Cemerlang, melayan anak dara nak belon, nak buku, nak pensil..... melayan si Papa pulak nak mencari kasut, eh bukan kasut, sandal je sebenarnya.....

hampir semua kedai dia masuk, dalam satu2 kedai tu adalah 20 30 minit dia dok dalam tu, memula kami ikut masuk dalam, tapi dengan umat manusia yang ramai dengan letih berpuasa..... aku surrender n bagitau kat Hubby, kami tunggu kat luar je lah..... dia ok jerk.....




sambil tunggu kat luar, ape lagi, aku pon suruh la princess Aisha tu posing..... haha



ha, ni bila pindah kedai lain n kat luar ramai orang, kami dok dalam kedai..... anak dara dah bosan..... buka kasut n landing atas lantai macam kat rumah sendiri..... hihi



ni kat kedai lain pulak..... sempat buat tulis2, seb baik ada beli buku kat kedai yang beli sempoa tu..... macam dah terasa jerk yang kami akan bosan kat situ, beli buku siap2 untuk anak dara..... haha



 port lagi satu..... dok tepi tiang n buat tulis2 buku..... siap ada bekal air kotak wat ilang dahaga..... Mama rasa macam nak minum sama jerk air kotak tu, seb baik ingat time tu bulan puasa.....

erm, dah lama dah aku perasan, kalu my dear Hubby shopping, memang akan ambil masa yang lama, x kira barang tu barang rumah ke, barang peribadi ke, even barang dapur pon kalu dia yang beli, semua akan dibelek satu2 n semua jenama akn ditengok..... aku ni kalu shopping, mana yang cantik n murah, aku sauk jerk..... semua nak cepat sebab lepas tu boleh plan ke tempat lain pulak kan..... huhu berbeza sungguh kami ini, sampai kadang2 gaduh2 manja lah kami padahal beli pelembut kain jerk, aku nak yang biasa guna, tapi Hubby dok sibuk pilih2 tengok jenama lain, last2 ambik jugak yang selalu guna tu sebab dah biasa..... isk3..... membazir masa di situ kan.....

erm, semua lelaki kalu shopping macam tu ker.....

k, sekian


1 comment

September 2, 2013 at 8:51 AM

ala tomei2

Post a Comment