^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.9.13

Home » , , , , , » * outdoor photoshoot ~ Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson*

* outdoor photoshoot ~ Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson*


as salam,

kalu pi negeri sembilan x sah kalu x pi pantai kan..... so alang2 dah pi umah my Usu kat Sendayan, maka kami pon di bawa ke pantai..... nak ke Teluk Kemang, tapi jalan ke sana tutup..... maka kami ke tempat lain lah pulak.....

Pantai Cahaya Negeri
ok gak tempat ni, masa kami datang tu ada group CIMB Bank KLIA tengah buat family day..... siap ada lagu dangdut lagik..... hihi..... masa tu jugak hujan renyai turun..... so x boleh la nak berjimba2 sangat..... tapi sempatlah berphotoshoot kami di sana.....

jom layan gambar kami yang aku snap guna S2 jerk..... kamera gabak tunggu nanti ujung tahun baru guna..... inshaa Allah, moga dipermudahkan.....



my lil princess Aisha atas jambatan ke Pulau Burung.....


anak dara memberi kerjasama yang sangat baik bila di suruh berposing.....


tepi pantai berbatu pulak.....



tengah makan pisang goreng pon mama suruh posing, layan.....


si ayah patah tangan, si anak demam, moga ibu sihat n kuat untuk jaga mereka.....


kami, erk mata aku pandang mana plak tu... huhu.....



my Mak n Abah.....


Abah malu2, Mak layan jerk anak2 suruh posing..... hihi




kalu guna DSLR kan best.....



macam kat obersi x..... hah hah hah, verangan.....



last but not least.....
credit to my lil Aisha sebab snap pic ni.....
dah makin sharp dia ambek gambo.....
sayang Aisha, mmuahhhhh


k, sekian



6 comments

September 23, 2013 at 8:52 AM

wahhh seronoknya gi ke pantai sambil snap pic family... kenangan indah utk di kenang esok-esok hari tu.. hihi

September 23, 2013 at 2:14 PM

amboiiii berasmaradana ye di tepian pantai ;-)

September 23, 2013 at 2:40 PM

keluarga bahagia tu makk.,ahHKs

September 23, 2013 at 3:14 PM

bestnye gi jalan2 tepi pantai.. rasa tenang jer kan~
nak bergambar pon sonoknye~

haah lah.. pandai dah Aisha snap gambar..:)

September 23, 2013 at 10:40 PM

untung la.. ada jugak family nk ambik gmbar bersama2.. wish me someday... i'll had this time..

October 10, 2013 at 12:34 PM

pndai Aisha snap pic yg last tu,,well done,hehehe

Post a Comment