^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.9.13

Home » , , , » *layan kan je lah dorang ni.....*

*layan kan je lah dorang ni.....*


as salam,



kat warung mak mah nasi ayam 1..... sempat posing sebelum pi ke kereta.....




berposing dalam kereta on the way ke Pasaraya TF Value Mart pulak.....



siap ajak Mama main nyorok2 lagi dalam kereta..... hihi



sampai pasaraya..... posing lagi sebab nampak ayam.....



lagi berposing..... ikan bilis pon boleh jerk jadi background..... hehe
nampak x bulu kuning atas kepala Aisha tu, ha tu bulu ayam dalam pic kat atas tu..... berusaha jugak nak pegang ayam tu, alang2 ambik lah selai buat kenangan..... haha



 Papa pon ikut posing jugak.....

kejadian berlaku sementara tunggu my Usu shopping barang umah dia..... hihi 



k, sekian

6 comments

September 20, 2013 at 8:31 AM

cantik anak dare masz...makin cantik.... rambut tu lawa...lurus n mengurai...jgn potong pendek tau...sayang jeee...

hepi weekend masz & family...have a nice weekend...

September 20, 2013 at 8:40 AM

Comeinye anak dara nan saorang tu...

September 20, 2013 at 8:41 AM

comelnya anak dara dia

September 20, 2013 at 1:33 PM

peace yo. :)
hepi wiken dear :)

September 20, 2013 at 2:24 PM

patutlah nampak cam bulu ayam jer.. hahahaha.. rupernye sungguh~ curik telur eh~ heheehhe

September 23, 2013 at 2:15 PM

utk aisha muat la main sorok2 dlm kereta tu ;-)

Post a Comment