^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

9.9.13

Home » , , , , » *cpuv 17 & 18 bagi tahun ini*

*cpuv 17 & 18 bagi tahun ini*


as salam,

 Alhamdulillah atas rezeki dari mu ya Allah melalui ejen Nuffnang (boleh panggil ejen kan, hihi) & syarikat pengiklan yang pilih Si Blogger Mama sebagai medium untuk menyebarkan maklumat.....
ecewah, ayat x boleh belah..... bodek ker hape ni..... ehhh x lah, memang aku bersyukur atas nikmat yang diberi, berpeluang untuk merasa duit dari berblog nieh.....

dah dah, cukup mukadimah setakat tu je yerk.....

ni nak cerita pasal cpuv baru je ni..... hihi
tengok gambo kat bawah ni yer.....





cpuv ke 17 untuk tahun ini pasal Escape - Teaser & cpuv ke 18 adalah dari Dove Samson D..... berapa lama bertapak di sini, x dapat dipastikan lagi..... harap2 lamalah yerk.....

erm, ni kira dah banyak dah cpuv yang aku dapat dalam setahun ni..... selama 3 tahun lebih register ngan Nuffnang ni,
tahun 2010 nan hado cpuv yang dulu di panggil Buffered Earnings,
tahun 2011 dapatlah 5 ketul, n tahun lepas a.k.a 2012 dapat 8 ketul..... 1st cashout tahun lepas bulan 11 kalu x silap..... tu pon dari collection CPC yang terkumpul + cpuv sikit.....
alhamdulillah, dapat jugak merasa cek Nuffnang ni kan.....

kalu ikut sekarang ni pon dah lepas dah nak cash out, tapi tunggu lah ujung bulan ni, inshaa Allah kalu aku ingat aku cash out..... sebab duit tu boleh lah guna nak belanja sikit2 time bercuti nanti kan..... hehe

moga semua dipermudahkan.....
ameen

k, sekian

9 comments

September 9, 2013 at 8:17 AM

Tahniah !

September 9, 2013 at 8:38 AM

tahniah

September 9, 2013 at 8:49 AM

tahniah

September 9, 2013 at 9:27 AM

wow...masyukk tuh..tahniah2....kene rajin up entry ni masz heheeheheh

September 9, 2013 at 11:13 AM

Assalammualaikum... tahniah k.

Moga lepas nie lagi bertambah sukses k...

mselim3

September 9, 2013 at 3:27 PM

wahhhh tahun ni je dah 17 CPUV ke .. hebat tu ...

tahniah alhamdulillah

September 9, 2013 at 8:17 PM

tahniah dik

wahh dah lama x mai sini, berwajah baru lak ;)hni

September 10, 2013 at 3:00 PM

tahniah mmg murah rezeki .. done cuit2 nuffnag dah !

September 10, 2013 at 5:08 PM

Assalammualaikum...tahniah k.. alhamdulialah ada CPUV yang byk tgh on going... moga sukses selalu berblog k..

mselim3

Post a Comment