^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.9.13

Home » , , , , , , , , » *nak ke mana kita?*

*nak ke mana kita?*


as salam,

erm, hujung tahun ni ada plan nak ke suatu tempat sebagai treatment kepada diri untuk rehat2 kan minda dan badan..... tempat sejuk adalah pilihan hati..... agak2 ke mana yang best yerk.....

 Cameron Highlands is the 1st choice.....



dah pernah sampai Genting Highlands duluuuuu erm tahun 2008 kut, terbaharu pi genting tahun 2012  tapi x sampai puncak.....



 Bukit Fraser, apa ada kat sini yerk.....



Bukit Tinggi Pahang ye bukan Klang..... macam best jerk sebab ada rumah Jepun tu kan.....


Janda Baik dah pernah sampai masa family day opis tahun 2011 kut, ntah x ingat..... 

so, agak2 mana tempat yang best yerk untuk tenangkan fikiran untuk family kami..... ke ada tempat sejuk lain yang xder dalam senarai kat atas ni..... tapi yang penting kos x tinggi sangat..... haha pulak

k, sekian


p/s : jiran sebelah aku ni tengah seronok bercuti bersama keluarga beliau dari semalam lagi, tu yang aku pon mood2 bercuti jugak nieh..... hihi

6 comments

September 13, 2013 at 8:40 AM

..bukit fraser takde apa yg menarik. Round dlm setengah jam dah boring tp klu suka main kuda, itu la tmptnya.

September 13, 2013 at 9:58 AM

sunway lagoon yeeeehhhaaaaaaaaa

September 13, 2013 at 10:11 AM

betoi cameron memang tetap terbaik..tapi kalau hujung minggu lagi2ler cuti sekolah padatnyer ya amat... kalau genting taman tema luarnyer dah tutup sementara jadi dah kurang benda nak main taman tema dalamnyer sikitjer permainan... fraser hanya untuk balik hari bolehler.. takder benda just amek gambar.. gitu juga ngan bukit tinggitu balik hari okler... janda baik akak baru nak pergi dua minggu lagi sebab team building.. ah malaihnyer...

September 13, 2013 at 11:32 AM

CH lah!! murah.. carik hotel bajet jer.. carik dekat2 ngan pasar mlm. makanan leh beli kat pasar mlm jer. semua sedap2 n fresh.
rinduuuuuuuuuu CH!

September 13, 2013 at 12:04 PM

cameron highlands the best place to go...

September 14, 2013 at 4:21 AM

As salam masz,

If you ask me, definitely I will choose Bukit Tinggi & Fraser hill sebab tak pernah pergi lagi...hikhik... Cameroon pun best gak! Pendek kata semua pun bestlah :))

Post a Comment