^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

29 July 2010

Home » » *Special MyKid for Aisha*

*Special MyKid for Aisha*

hah! ni spesel aku wat utk Aisha, tp x valid kat mane2 tpt tau..
cm ditrima kat umah aku jerk..
ok x?? hehe, kalu MyKid biase xder gambar anak kita kan..
ha, yg ni aku wat spesel for Aisha..
jgn silap yerk.. ni hasil kerjatangan aku yg bru nak blaja godeh2 softwear yg ader dlm PC kat opis nie..
hehe mnjadik la jugak kan.. tp x brape nak real la..
mklumla.. bru nak blaja..
ekceli MyKid Aisha da dpt lm lpas bersalin 2 taun lpas..
tp pic for passport tu mbik mms Aisha ikut aku dtg opis last friday..
aku gbungkan kedua2 item tu dgn bantuan ofismate yg mmg pro wat kerja2 printing ni..
n, jadikla cam tu..
hehe x salah kan..

p/s : don't do this at home.. nnti kn tahan polis laks..

k, sekian


5 comments

July 29, 2010 at 2:19 PM

cantikla..kreatif boleh letak gambar lagi

July 29, 2010 at 2:28 PM

hikhik..mmg special edition ni! kreatif! ^_^

July 29, 2010 at 3:15 PM

@nieda
hikhik nak ker??

July 29, 2010 at 3:17 PM

@mamalieyna
ala.. jgn la cakap cenggitu.. malu ai.. hehe meh cni gambo ayep n mykid dia, ai buatkan sbg upah u puji2 ai.. hehe

August 2, 2010 at 12:21 PM

terkejut bila aisya dah ada mykid. heheh... comel!

Post a Comment