^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.7.10

Home » » *Ari ni aku bergelumang dengan...*

*Ari ni aku bergelumang dengan...*

uih..
pepagi ni smpai tpt keje smpat berFB jap..
ari smpai awal kat opis coz da naik moto.. hehe
sblum pkl 8.. coz kalu da berkumandang lagu Marry Had A Little Lamb kat punchcard tu..
ha, mimpi je la nak berFB..
ni pon celah2 wktu sket sblum wat keje..
keje ari ni..
hehe
akan dimulakan dengan data..
dan mgkin akan diakhiri ngan data..
byk pforil nak kn update n bos lak nak mntak report..
huhu
so, ari ni..
AKU BERGELUMANG DENGAN DATA
nak kn mula keje dah ni..
k, sekian

8 comments

July 20, 2010 at 9:36 AM

fenin bergelumang dgn data..
slmt bergelumang...! hehee

July 20, 2010 at 9:46 AM

selamat menjalankan tugas yer...

July 20, 2010 at 11:08 AM

umangaih...suspen je dgr bergelumang..rupenye data..eleekkekk:D

July 20, 2010 at 2:43 PM

@Fieza79 tenkiu tenkiu.. hehe

July 20, 2010 at 2:44 PM

@Zaidah hm, smoga selamat la.. fenin nie.. bepinau mata

July 20, 2010 at 2:44 PM

@[-suziey-] hehe sesekali bg gempak ckit..

July 20, 2010 at 3:22 PM

nasib baik bergelumang ngan data...hehehe

July 20, 2010 at 5:19 PM

owhh..big boss nak data usahawan eh..? ok chaiyok2..

Post a Comment