^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

8.7.10

Home » » *Scrolling Blog Title*

*Scrolling Blog Title*

hm, ari ni rs cam nak kongsi sesuatu la ngan kengkawan.. jenjalan blog kengkawan, tgok cantik2 belaka.. so, kat sini aku nak share 1 tutorial yg aku try, ianya dr cik intan.. byk gak tips yg dia kongsi.. kalu nak try bleh arr.. thanx to cik intan yerk..

tips untuk scrolling blog title..

1) firstly korang buka Layout then klik tab Edit HTML. cari code di bawah ni dekat bahagian atas.



2) then copy code di bawah dan paste di bawah code yang dekat step 1 tu.





3) then ayat "Welcome to the colours of INTANURULFATEHA" tu korang tukar dengan ayat korang sendiri.

4) klik Save Template. then siap! :) korang boleh la view blog korang tu~ goodluck!

sori, kat cni xleh nak copy n paste code scrolling blog title..
so, kengkawan kalu nak lbih clear psal tips ni bleh TENGOK SINI