^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

21.8.13

Home » , , , , » *marathon cpuv jun julai ogos 2013*

*marathon cpuv jun julai ogos 2013*


as salam,

 ahah tajuk x bleh blah..... out sikit dari cerita raya raya yerk..... ber marathon kita dengan cpuv pulak..... apsal marathon..... ye lah, bukak acc Nuffnang sebulan x sekali kan..... tau2 jerk campaign dah credited dah..... ntah bila dia muncul kat blog pon x prasan..... sebab kebanyakkan kempen yang dikatakan otai2 Nuffnang ni, dia kuar waktu malam remang kan..... time tu adalah time berehat untuk aku..... n kalu kat umah memang xder nyer kau nak buka tenet sebab kekurangan kemudahan..... huhu

hah, jom tengok aku marathon cpuv kat bawah.....




hah, penat dah..... sekali 8 cpuv yang aku x dapat catat kat sini..... alih2 dah credit..... alah sikit2 jerk amoun nyer..... tapi Alhamdulillah, ada jugakd ari xder kan..... dulu memula berblog n register Nuffnang tahun 2010, nak dapat cpuv yang dulu dipanggil buffered earning pon susah yang amat..... setahun x sekali lah kan..... awal tahun ritu dah boleh dapat sebulan 1 kempen..... sekarang ni sebulan dah boleh dapat 2 ke 3 kempen..... alhamdulillah, ada peningkatan..... yang paling banyak bulan Julai ritu sekali 5 kempen..... da 1 lagi tengah on going..... tu Twisties Traxxobeats tu..... 

erm, ok lah, semua ni sebagai pembakar semangat pada diri aku n kengkawna yang baru berjinak2 ngan Nuffnang ni ye..... x der niat nak riak pon sebab bukan banyak mana pon RM yang aku dapat kan..... so, sesama kita berusaha demi masa depan kita yerk..... majulah sukan untuk negara..... eh, apakah.....

ha, dah..... nak pi majlis makan2 ngan kawan2..... sok sambung cerita raya lagi ekk.....

k, sekian

5 comments

August 21, 2013 at 1:26 PM

Tahniah..rezeki tuh..Alhamdulillah

August 21, 2013 at 2:33 PM

tahniah

August 21, 2013 at 4:07 PM

iklan memang banyak keluar tengah malam..tapi tak semestinya kita pun kena bw tengah malam..bw je macam biasa asal traffik tinggi duit tu otometik tinggi jugak...kan??

August 22, 2013 at 12:23 PM

aaaa...syioknyerrr..alynn nyer mmg tak yah ler harap bnyk sgt kan..nak update pun suam2 kuku jerk..ikut mood..

August 22, 2013 at 12:44 PM

saya pun dpt beberapa buffered earning masa raya. time xupdate blog time tu la banyak masuk.. hehe

Post a Comment