^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

16.8.13

Home » , » *accident dan accident lagi - moga kami dilindungi oleh NYA, ameen*

*accident dan accident lagi - moga kami dilindungi oleh NYA, ameen*


as salam,

dah hari jumaat kan.....
alhamdulillah, untuk jejaka2 hemsem di luar sana, jangan lupa solat Jumaat yerk.....

hurm..... raya ke 5 ritu my K.Long accident pecah bibir..... tadi ni baru jer dapat info from Family Group Whatsapp, adik ipar aku a.k.a husband my USU yang dok kat Sendayan tu kemalangan n patah tangan..... tapi x dapat info detail lagi berkaitan perkara tersebut.....
moga my USU tabah n tunggu kami melawat ke sana esok ye..... inshaa Allah.....

k, sekian

pssst : doakan mereka cepat sembuh yer kengkawan.....

9 comments

August 16, 2013 at 9:12 AM

Semoga semua cepat sembuh..u pn hati2 tau.. ;)

August 16, 2013 at 10:09 AM

take care

August 16, 2013 at 10:43 AM

Masya-Allah... ujian dihari lebaran. Kereta terlalu banyak di jalanraya sekarang ni Maz. Moga tidak serious dan cepat sembuh...

August 16, 2013 at 11:30 AM

syafakallah...

August 16, 2013 at 3:36 PM

alahaii..
moga mereka cepat sembuh yer~
dugaan di bulan syawal.
semoga tabah~

August 16, 2013 at 3:39 PM

seram bila baca berita sebegini
malang sememangnya x berbau
moga kita semua sentiasa dilindungi olehNya

jemput baca & komen entry yumida:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

August 16, 2013 at 4:18 PM

Allah datangkan musibah itu ada sebabnyakan.. moga kita semua tabah dengan musibah dan rezeki yang datang...
semoga kuatkan semangat masing2kan...

August 16, 2013 at 10:25 PM

smoga cepat smbuh..

August 21, 2013 at 10:52 AM

adik ipar akak accident dgn apa kak..? kejadian berlaku kt sendayan ke kak..? kalau hr sabtu alin ada rumah leh kite jumpa kan kak..?

Post a Comment