^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

2.8.13

Home » , , » *harap tidak terawal dan tidak terlewat*

*harap tidak terawal dan tidak terlewat*


as salam,


disebabkan kesibukan yang melanda beberapa hari ni.....
maka dengan ini, aku mengistiharkan.....
ecewah, ntah hape2 pulak lah aku ni kan.....
huhu
bukan apa, takut terlupa untuk meminta maaf pada kengkawan yang sentiasa menyokong blog aku ni samada secara terangan atau secara main chak2 kat sini kan.....
hihi

wokeh.....
Ramadhan dah hampir ke penghujungnya.....
moga kita peroleh keberkatan dari-Nya.....

maka.....
harap tidak terlalu awal dan tidak terlewat untuk aku dan seisi keluarga maszmadi.blogspot.com untuk menyusun sepuluh jadi memohon ampun dan maaf sekiranya ada entry di blog ini yang menyinggung hati n perasaan kengkawan di luar sana.....

hurm, dah lama x membebel kat blog ni kan.....
iyelah, kena hormat bulan yang mulia ni kan.....
tunggulah nanti lepas cuti raya, kepala dah penuh dengan macam2 cerita nanti kan.....
kita share lah semula kat sini.....

 so

akhir kata entry

v

v

v

v

v
 


moga kita berjumpa lagi di lain entry yang lebih segar dan informatif lepas bercuti raya nanti ye.....
hukhuk, cuti kena potong sehari.....
tapi x perlah, moga raya ni dapat pusing seluruh negara jumpa sedara mara mana yang sempat.....

k, sekian


pssst : oh ya, actually semalam adalah ulang tahun kelahiran my dear Hubby Mohd Rosmadi bin Harun.....
boleh pulak aku terlupa kan, dah petang hari baru ingat, itu pon lepas my Uteh wish him kat wasap.....
terlalu sibuk lepas balik outstation sampai lupa birthday dia..... huhu
so my dear Hubby, Happy Birthday, moga hubungan kita dirahmati selalu n berbahagia selamanya..... amin.....

5 comments

August 2, 2013 at 3:07 PM

sama2 la kite ye selamat hari raya dear ...

August 2, 2013 at 3:22 PM

selamat hari raya

August 3, 2013 at 4:22 AM

As salam Masz,

Sedang elok rasanya nak ucapan ni..! Next week dah raya..! Yeayyy! :)

Tapi sedih juga nak tinggalkan Ramadhan ni kan... ntah bertemu lagi ntahkan tdknext Ramadhan...huhuhu...

Salam Aidilfitri & maaf zahir batin :)

August 3, 2013 at 11:06 PM

selamat hari raya..

August 6, 2013 at 4:00 PM

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir n batin :)

Post a Comment