^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14.8.13

Home » » *kembali bertugas*

*kembali bertugas*

 
as salam,


hai hai hai.....
seawal jam 7.15 pagi dah sampai opis..... dah macam bulan puasa ritu ambik WP 1 dah gayanye.....  hari ini pi kerja naik kereta my dear Hubby antar sebab dia masih lagi bercuti, lagipon dia x berapa sihat sangat..... bawak kreta pon 80kmj jerk..... jalan smooth jerk KL nieh..... masih ramai yang bercuti raya agaknya kan.....

aku dah start keje dah..... tapi mood raya masih ada nieh..... tengoklah nanti kerja apa yang aku boleh buat hari ini kan selain dari kerja hakiki yang dah setel sebelum raya ritu..... oho ye, ada kerja dari semasa ke semasa yang kena buat, tapi kena tunggu maklumat dari partner dulu, baru boleh buat..... ngeh3.....

nak jejak umah kengkawan jap sesapa yang dah masuk keje nieh..... sambil tengok gambo2 raya kengkawan yer, aku xder gambo sgt, incik Hubby malas nak kuarkan kamera dia..... huhu

so, layannnnn

k, sekian

2 comments

August 14, 2013 at 2:43 PM

welcome back

August 15, 2013 at 12:59 AM

Salam aidilfitri...
Mood kerja minggu ni mmg ke laut..opis sunyi je wlu dh bukak dr isnin..huu.. sangap jgn ditanya la..tp kuatkan juga deria mata ni, sabo tunggu smpai 530pm..hee..

Post a Comment