^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26.8.13

Home » , , , » *alhamdulillah, rezeki penghujung Ramadhan*

*alhamdulillah, rezeki penghujung Ramadhan*


as salam, 

eh eh, dah nak abes Syawal, apsal rezeki penghujung Ramadhan plak tajuk entry tu yerk..... salah bulan ker owner blog ni.....

oho, bukan salah bulan, tapi salah publish entry..... hurm, actually bukan salah publish entry tapi gambo baru upload dalam pc, so tu yang baru bleh buat entry tu..... hah, pening x baca mukadimah aku nieh..... x per x per.....

cuma nak share, sehari sebelum aku bercuti raya 6hb lepas iaitu pada 5 ogos = 27 Ramadhan lalu, aku ada dapat sampul duit raya.....




ha, cute2 x sampul duit raya kat atas tu..... ni daripada blogger Anies..... dia ada buat simple giveaway bulan puasa ritu, so aku terpilih sebagai salah seorang yang bertuah..... alhamdulillah

sayang rasanya nak guna sampul duit raya tu, tapi kena guna jugak sebab tahun ni x tukar duit raya kat bank, so x dapat sampul duit raya..... ha, dapat pulak dari Anies nie..... pucuk di cita, ulam mendatang lah kan..... terima kasih Anies bagi sampul nie..... ngam2 jerk sampai sebelum balik kampung ritu..... kalu x, lepas cuti raya lah baru sampai kat tangan nieh..... hihi

hurm, tahun ni x dapat kad raya lorrrrr, sume main ucap kat social network jerk, siap berpantun madah pujangga la kat Whatsapp tu kan..... terima kasih semua yang wish, yang mana aku x balas tu, maknanya aku xder idea dah nak copy paste yang sape punya..... haha

k, sekian

5 comments

August 26, 2013 at 9:01 AM

alhamdullilah

August 26, 2013 at 10:27 AM

alhamdulillah...rezeki raye nieh heheheehhe

moga bertambah mura rezeki org yg memberikan beb...

August 26, 2013 at 5:02 PM

mmg bimbang sket msnk hntr tu sbb tkt xsmpi2..yg ddk luar KL, sian diorg. lps raya br dpt..tp nk wat cm ne...di luar kekuasaanku ;-)

August 26, 2013 at 9:43 PM

Memang cantik sampul duit tu

August 27, 2013 at 2:51 PM

tahniah yer !

Post a Comment