^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.6.13

Home » , , , , , , , , , » *Rawang Burger Bakar - Batu 16*

*Rawang Burger Bakar - Batu 16*


as salam,


kejadian awal bulan ni..... makam malam kat kedai sebab malas nak masak..... so dinner lah kita kat restoran ape erk..... alahai x ingat lah pulak aku..... tapi kat Batu 16, Rawang, kedai dia lot hujung sekali berdepan ngan Nagoya baru sebelah Tesco Rawang..... hah tu dia..... ada dapat bayangkan x kedudukan kedai tu kat mana..... padahal dah 2 3 kali makan kat sini..... ngeh3..... x per, nanti aku pi sekali lagi aku snap nama kedai dia yerk kengkawan.....



untuk anak dara..... makan fries + mayonis + air sirap bandung.....

 1st time ni dia makan mayonis, kalu cicah sos dia kata pedas, so bagi lah dia cicah mayonis..... ok pulak dia makan.....


 
chicken grill

pilihan my dear Hubby chicken grill..... bermenu western kami malam tu..... siap ada potongan buah oren lagik, Aisha yang makan oren tu sebab Hubby x makan buah..... sedap chicken grill dia..... tetiba terliur pulak tengok menu ni..... huhu



 burger bakar madu tiga + cheese

ambik cheese sebab anak dara penggemar cheese..... so cheese tu memang bagi kat dia sehelai gitu..... RBB, dah lama kami mencari di mana Rawang Burger Bakar nieh, rupa2nya ada di kedai yang kami pegi..... so aku saje nak try, orang beria2 bercerita kan..... erm, boleh lah, agak muak sikit sebab daging dia sangat2 tebal (homemade tau) dan portion dia agak besar untuk aku yang sedang2 jerk badan nieh..... rasanya lepas ni kalu nak order, kena kongsi 2 3 orang baru habes.....

dia ada bagi kad yang belakang dia ada kotak2 untuk kumpul cop..... setiap kali datang, bagi kad kat owner stall n dia akan cop, bila cop dah penuh (dalam 10 kotak) so boleh dapat percuma Burger KLCC yang super duper tinggi, macam dalam gambar kat business kad atas tu.....



pelbagai pilihan burger bakar.....
 


satey

selain daripada tu, kat kedai tu ada jugak satey..... sedap satey dia, lembut jerk..... besar pon besar, x macam satey sekarang kan, comel lote jerk.....

erm, menu lain2 jugak pon ada kalu nak, nak goreng2 ada, nak nasi putih ada, nak CKT pon ada, tapi kami x pernah rasa lagik..... nanti kalu pi sini lagi, nak try CKT dia pulak..... kalu best, nanti aku share kat sini.....

k, sekian
 

5 comments

June 25, 2013 at 8:38 AM

mmg sedap kan.. sy baru mkn.. tp beli yg cwgn sg petani la :-)

June 25, 2013 at 8:51 AM

salam selasa
singgah pagi
dah sarapan?

June 25, 2013 at 10:46 AM

BBR mmg best..kt sini ada 1 cawangan dia...

June 25, 2013 at 4:16 PM

sedapnyeeeeee.. terliur habes!

June 25, 2013 at 4:34 PM

ramai yg buat n3 pasal ni dah yer !

Post a Comment