^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.6.13

Home » *jalan jalan*

*jalan jalan*


as salam,

erm, nak update cerita tapi gambar still x boleh nak share lagikkkkk..... huk huk huk
bos n ramai pegawai kat opis ni xder..... ada yang berkursus, ada yang bercuti.....
sunyi jerk opis nie.....
tapi aku still dok sini.....
keje..... hehe
belum ada plan nak bercuti lagi dalam waktu terdekat nie.....

dok opis.....
siapkan lah apa2 yang patut, kan.....
next week bila bos masuk opis, boleh sua jerk kat dia mintak pengesahan.....


pinjam incik google

so, jap lagi bila semua dah setel, nak jenjalan umah kengkawan.....
boleh kan.....
hehe

k, sekian


7 comments

June 7, 2013 at 8:08 AM

ok :)

June 7, 2013 at 8:43 AM

tungguuuu..:D

June 7, 2013 at 9:02 AM

Same laa beb, kat opis aku pun kosong ni..ramai gak yg cuti sbb nak anta anak balik ke asrama pun ye...nak amik anak dari kampung pun ye...almaklum laa cuti sekolah dah nak abis kan...

June 7, 2013 at 9:40 AM

semlm kt seksyen saya ni kosong je sbb semua officer dan bos kena handle event kat Shangri-la. Arini pun lengang jugak. maybe ramai yg amik cuti last minute agaknya

June 7, 2013 at 11:00 AM

sm la ngan opis sy ni..sunyi je

June 7, 2013 at 11:48 AM

ingatkan jalan kemanalah taditu.. jalan rumah kengkawanler

June 7, 2013 at 12:03 PM

syok apa bila office senyap sunyi ni

Post a Comment