^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

25.6.13

Home » , , , , » *Tahniah Syura!!!*

*Tahniah Syura!!!*


As salam,

Tahniah buat penyanyi Syura yang berjaya menjuarai pertandingan Masterchef Selebriti Malaysia Musim Kedua..... you deserved it..... kata Celina.....

Memang betul pon sbb aku tgok final round ni dia buat dgn baik skali..... walau sesat masa nak ke cold kitchen kat Brahims tu..... tp dia dpt siapkan menu dgn tenang n plating dia mmg mmmmm marveles la bg aku..... sbb apa, dr awal dia masuk yg cuma tau msakan kampung..... akhirnya dia berjaya cabar diri dia utk buat western food n semua juri suka dgn hidangan yg dia buat.....

Menang rm60,500 utk Pertubuhan Kanser Payudara Malaysia n dpt 2 way tiket flight business class utk 2 org ke Paris..... wow..... bestnye..... moga hasrat dia nak bawa mak ke Mekah akan tercapai.....

Sekali lagi Tahniah buat Syura n hidup JDT!!!
eh tetiba plak JDT kan..... hihi

K, sekian

1 comment

June 25, 2013 at 11:44 PM

Da tau dia mng sbb org astro beritau... B-)

Post a Comment