^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27.6.13

Home » , , » *Kotex Fresh Liners & DRB - Hicom*

*Kotex Fresh Liners & DRB - Hicom*



as salam, 

erm..... aper cher ngan tajuk kat atas tu yerk.....
xder aper actually..... itu adalah iklan CPUV Nuffnang yang tengah running kat blog aku sekarang.....kedua2 nya adalah untuk bulan Jun..... alhamdulillah, setelah sebulan sunyi dari iklan, bulan ni ada 2 pulak..... terima kasih Allah, dapat lah tambah duit belanja nak bercuti ujung taun nieh..... hehe



Kotex Fresh Liners tu agak lama bertahan, harap2 lagi lama lah dia bertapak di sini kan.....
DRB Hicom baru 2 hari lepas bertandang..... harap2 lama jugaklah incik Nuffnang letak kat sini kan..... hihi

dah.....
sedikit kebizian di hujung bulan nie..... kengkawan yang datang sini menjenguk n bertegur sapa, terima kasih diucapkan..... ada masa nanti aku buat kunjungan balas yerk.....


 k, sekian

8 comments

June 27, 2013 at 8:03 AM

Bestnya..rezeki tue..;p

June 27, 2013 at 8:14 AM

Itu yg dikatakan rezeki tak dijangaka Masz.

June 27, 2013 at 8:43 AM

alhamdulillah...rezeki tu...mane tau leh tambah2 duit raye nanti kan...cukup sebulan puase leh cash out dah heheheeheh...

June 27, 2013 at 8:43 AM

Rajin betul dapat CPUV...Tahniah

June 27, 2013 at 10:07 AM

alhamdulillah.

June 27, 2013 at 10:16 AM

duit raya tuuu

June 27, 2013 at 12:51 PM

byk jugak amaun die tu .. tahniah2

June 27, 2013 at 5:26 PM

rezeki tu.. masyuk lah lepas nih~

Post a Comment