^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.6.13

Home » , , , , , , , » *daftar AssignJobs, terus dapat komisen*

*daftar AssignJobs, terus dapat komisen*


as salam, 

ahah, sekarang memacam jenis kerja part time yang tersedia kat internet kan..... cuma kita nak atau x jerk kan.....

kengkawan pernah dengar pasal AssignJobs, ada yang pernah dan tentu ada yang belum pernah dengar kan..... aku pon baru daftar tadi, tergoda dengan entry kak Intan Berlian, x tahu program ni baru ke lama, tapi terbaca kat blog seseorang dan aku pon riki2 lah apa yang perlu di buat dan macamana nak dapat komisen tu kan..... aku kalu mende senang2 jerk aku nak buat, kalu yang susah tu, lepas register, terus lupa nak buat then terbengkalai lah akaun tu..... haha

program ni macam kita buat keje part time secara online, promote @ like @ share @ bagi komen web seseorang atau company dan kita di beri komisen..... senang jer rupanya, pendaftaran adalah FREE dan dah ada pon yang dapat payment walau baru 2 hari mendaftar.....

komisyen yang dah diterima oleh blogger ahmadfaizal selepas 2 hari mendaftar



 dah daftar, tengok email yang kita register tu, then klik link yang diberi, terus kita di bawa ke akaun kita..... so bolehlah terus mula kerja.....



akaun aku yang baru daftar tadi

kat atas ni adalah akaun aku yang baru daftar..... tengok kat balance tu dah ada 2 dollar..... tapi yang untungnya, kita nak cash out boleh pilih samada nak guna Paypal atau bank tempatan, yang di suggest adalah Maybank atau Cimb..... dalam akaun kita tertera kerja2 yang dicadangkan [Job Title]..... ada juga dinyatakan berapa bayaran yang akan kita dapat [Earn] dan berapa lama masa yang perlu di ambil [Time] untuk selesaikan kerja tu.....

kan senang sebab kita dah boleh kira siap2 berapa yang akan kita dapat bila kerja dah selesai..... kerja sangat mudah, macam yang aku cerita kat atas tu..... nak tahu kerja apa yang available, kenalah refresh akaun kita selalu..... kata keje part time kan, sebab kerja tu ada limit, siapa cepat dia dapat..... dah siap kerja, dah cukup 30 dollar, kita boleh cash out..... alhamdulillah.....

so, sesiapa yang nak keje part time ni.....


k, sekian

5 comments

June 7, 2013 at 3:17 PM

rramai jg ya yg join ni

June 7, 2013 at 3:33 PM

nak try jugak la nnt. tgk time kalau free bole la register. huhu

June 7, 2013 at 3:41 PM

pertama kali dengar.. nanti update lagi eh.. nak tau mende nih jalan nye cam ner..:)

June 7, 2013 at 5:40 PM

Uiks...bestnye...

June 18, 2013 at 1:56 PM

tak pernah tau pun... kalau bab duit tp sign in free mmg best nak try ni....hehe..

tengs for info :)

Post a Comment