^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

4.6.13

Home » , , , » *ber PD last weekend*

*ber PD last weekend*


as salam,





ahah, cantik x gambo kat atas tu..... opsss itu bukan gambo aku yang snap tau, itu gambo dari hasil google..... hehe

itu lah aku ni, tangan dah menggeletis nak menekan keyboard, tapi gambo x der, so x reti nak cerita..... pinjam gambar dari incik google, tapi x best rasanya.....

actually last weekend kami sekeluarga (aku, hubby n Aisha) ke N.Sembilan nak melawat my parents yang bercuti di sana..... bukan cuti apa pon, dok teman my USU yang baru berpindah ke sana, dok kat Taman Bukit Sendayan with her husband..... ada sesiapa tau taman tu kat mana..... hehe

so, kami tidur 1 malam di rumah beliau..... pegi hari Sabtu lepas kenduri di umah kawan opis, esoknya (Ahad) jenjalan kat Port Dickson jap, shopping2 jap, x sempat nak turun laut sebab ada kecemasan, pakcik husband my USU pass away on that day..... innalillah

so, then petang tu kami balik semuka ke TerataKami..... sepanjang jalan lebih kurang 2 jam, my lil Aisha tido jerk, mungkin kepenatan asik berjalan jerk siang harinya.....

apa pon, kami seronok ngan short vacation ni sebab dapat jumpa Mak ngan Abah di sana..... di khabarkan hari ni (4 Jun) mereka dah pulang ke Kota Tinggi sebab anak kesayangan mereka dah rindu gilos kat mereka..... 

tapi kurang seronok kau bercerita sebab x der pic yang boleh aku share kat sini disebabkan HP aku x boleh detect kat PC, ntah masalah HP ke, masalah cable ke atau masalah PC, so gambo dalam HP x boleh nak transfer ke PC..... nak kena selesai cepat ni, kalu x, x best arr diari aku ni kan x der pic..... huhu


k, sekian

5 comments

June 4, 2013 at 2:17 PM

syok2

June 4, 2013 at 2:29 PM

dah ok nanti share gambar eh~

June 4, 2013 at 2:38 PM

ooo berjalan sakan ye...

guna bluetooth x bleh ka?

June 4, 2013 at 4:00 PM

Baru nak puji pic tu cantik...ingat masz snap hheheheeheh

Mmg best pi PD...cuti sekolah ni mmg penuh PD ...tempat tumpuan cuti sekolah...

June 7, 2013 at 12:04 PM

wah ke PD mmg best ler

Post a Comment