^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24.6.13

Home » , , , , , » *kami ber PD last weekend [gambar]

*kami ber PD last weekend [gambar]


as salam,

ingat lagi entry aku pasal kami ber PD last weekend pada awal bulan lepas..... 
so, dah alang2 gambo dah boleh transfer ni (peringatan, pincam PC jiran sebelah), kita bermaraton up entry bergambar yerk.....
jom layan.....
hehe





lunch pada hari Ahad nya di pantai mana ntah..... tidak dinyatakan oleh bakal penduduk tetap N9 a.k.a my USU (berbaju n tudung biru)..... mak belanja..... terima kasih mak..... sayang mak..... abah jugak.....
gerai makan betul2 tepi pantai yang ditambak dengan batu..... nyaman jerk dok sini dengan angin yang bertiup..... ramai jugak orang yang lepak tepi pantai tu, yang memancing pon ada..... x tahulah dapat ikan ke tak..... hehe




my lil Aisha berposing (dipaksa posing sebenarnya) di atas batu tepi pantai.....



lepas makan, kami ke Pantai Teluk Kemang..... hajat asal lepas makan nak terus balik KL, tapi dah mereka mengajak, kami pon ikutkan je lah..... lagipon dah lama kami x ke sana..... masa pegi dulu time Aisha umur 1 tahun kut..... hampir 4 tahun kami x ke sana.....

so, jom ke Teluk Kemang kita.....




anak dara sibuk dengan bubble hasil pow Nyai kat bazaar Teluk Kemang..... terima kasih Nyai.....
hehe



hajat ke sini untuk jalan2 n berjimba2 sambil posing kat pantai x sesampaian sebab tetiba my USU ada keemasan yang memaksa mereka untuk balik umah..... so kami pon minta diri untuk balik KL.....
dalam pukul 6 kut kami gerak balik.....

sebelum sampai ke TerataKami, kami singgah ke suatu tempat.....
tempat apa.....
nanti next entry aku cerita yerk.....
hehe


k, sekian

3 comments

June 24, 2013 at 8:47 AM

syoknya

June 24, 2013 at 9:15 AM

syok!

June 24, 2013 at 9:39 AM

jalan2 cgituw....x berjerebu ke kt sn?

Post a Comment