^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

5.6.13

Home » , , » *wordless wednesday ~ perubahan perlu dilakukan*

*wordless wednesday ~ perubahan perlu dilakukan*


as salam,





pic dr intagram sbb pic ori still x bleh nak transfer dr HP..... itulah cara my lil princess buat homework kalu kat umah..... sian kan.....

dok atas lantai, letak kusyen atau bantal, then ambil buku untuk buat homework..... meja tulis untuk kanak2 ada (yg ada ABC atau gambar2 tu kan), tapi dia x nak guna, so papa dah buat letak set radio dia kat tingkat atas.....

tapi perubahan perlu dilakukan, x kan selamanya nak macam tu kan..... demi pembelajaran yang lebih selesa, kami, lebih kepada my dear Hubby sebenarnya (sebab dia yg kuar kos, hehe) dah sediakan bilik untuk princess (kata ganti nama baru untuk Aisha) siap dengan meja tulis..... moga dia dapat belajar dengan selesa..... tapi kerusi x der lagi..... huhu

opsssss, pic bilik princess xder yerk, sebab masalah macam yang aku cerita kat atas tu..... sorry yerk kengkawan..... nanti bila dah boleh transfer pic karang, aku share kat sini yerk..... inshaa Allah

k, sekian


pssst : WW yang x berapa menjadi..... huhu
pssst 1 : jap lg dah siap keje utk ari ni, nak jenjalan umah kengkawan.....
pssst 2 : alhamdulillah, Nuffnang ingat lagi kat blog ni, ada CPUV baru start 3 jun ritu..... tq Allah

9 comments

June 5, 2013 at 8:36 AM

salam rabu

June 5, 2013 at 9:10 AM

pasni aisha ttu lbh gigih nk study kn ;-)

June 5, 2013 at 9:28 AM

Tapi Mas kadang walau ada meja masih suka meniarap buat homework. Sebab tu masa mereka buat homework kita pun kena duduk meja sama baru ok...

June 5, 2013 at 10:43 AM

budak2 ni kdg23 mcm2 peel depa klu buat keje sekolah
takpelah
janji siap

June 5, 2013 at 11:04 AM

diorg lagi selesa dok atas lantai sambil meniarap

June 5, 2013 at 12:17 PM

My Anis ade meja pon dia nak jugak tulis meniarap kat lantai.. bila adik dia mengacau bila lah dia menjerit..:)

June 5, 2013 at 4:20 PM

Saya setuju...

Demi keselesaan anak anak kita belajar, kita kena korbankan sikit wang sediakan bilik yang selesa, meja belajar...Insya Allah, boleh stimulate mereka belajar lebih gigih..:)

Tapi sekali sekala meniarap pun okeh...hilangkan boring duduk kat meja :)

June 6, 2013 at 9:16 AM

rajin dia...

June 7, 2013 at 12:03 PM

tp tetap bersemagat yer dier

Post a Comment