^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

7.10.11

Home » , , , » *Outdoor Photoshoot - Laman Budaya Shah Alam*

*Outdoor Photoshoot - Laman Budaya Shah Alam*

 last Sunday, seperti yang dirancangkan..... lepas pi kenduri aqiqah baby new born Lylie iaitu Eryna Safiya, lepas lepak2 umah dia n menghabiskan sisa2 makanan kat situ, lepas jumpa Prof Alias yang mengajar aku ms kat UiTM dulu kat situ.....

maka kami pon gerak lah ke tempat pilihan iaitu Taman Tasik Shah Alam, kalu ikut GPS dia letak nama Persiaran Shah Alam..... apa2 nama pon ok jerk kan, janji kami sampai..... dalam perjalanan akutengok kiri kanan..... dah banyak berubah shah alam ni kan..... tetiba nampak lak KFC kat seksyen 2, wah terkejut gak aku, ntah bila la wujudnya KFC kat situ kan..... hubby cakap dah lama..... erm ada sesapa boleh reveal bila KFC tu wujud? setahu aku McD memang ada la time aku belaja dulu.... muahaha (gelak versi jakun aku nie)

ok, berbalik pada tajuk.....
jom layan pic photoshoot kami petang tu, tp x byk sgt pic..... coz ujan lor..... huhu




 kami parking betul2 dekat pintu masuk laman budaya.....
haruslah snap kat pintu masuk as pengenalan kan..... hehe


 aku ingat nak suoh Aisha wat 1 Malaysia, tp dia bantai count One Two Three la pulok.....


 mahap yerk photoshoot ni penuh ngan pic kami berdua sebagai model tau..... 
papa jg photog sajork ptg tu..... tu yang kami suka tu.....


 erm..... nak bg peringatan nie..... dlm n3 nie byk pic tau.....
sokonglah industri photography di malaysia.....
muahaha


 argh!!!!! jangan terjun.....


 pic sweet tapi nape figure kami blurrrrr..... papa salah setting ker?? huhu


 erm..... ada macam kat jeti tak? hehe


 lor..... belum sempat wat pose lain, Aisha dah sibuk nak bangun.....


 hm, macam aku lak yang lebey2 gelak..... huhu


 nice pic papa kan, tapi background tu x syioooook la.....


 ops!!!!! terseksi la pulak


 hurm, teringat masa Aisha baby dulu, suka buat macam nie time nak belajar meniarap.....


 satu2 nya pic solo aku..... ada bakat model x?


Aisha trying to jump down.....


 ok lil princess, mama come to help you.....


 mmuahhhhh


 Aisha, what is this?.....


candid from papa
try to cari tempat berteduh coz ujan sudah mau turun
 teringin nak wat aksi timag2 cam kengkawan..... tp x jadi lor..... huhu


 ops, dalam perjalanan balik, jumpa sesuatu di situ.....


 snap by HP sajork coz camera hubby dah masuk dalam beg,
takut kena ujan, nanti berkulat katanya.....


 my lil Aisha masih x puas nak berjalan kat tasik tu.....


 pusing2 kat pondok pengawal, cuba untuk jalan2 lagi


 alamak, blurrr pulak.....


cubaan untuk melarikan diri dari kami.....
tepek seketul pic our photog..... 
sorry dear, blur plak..... huhu
 akhirnya sampai kat luar kawasan, my lil Aisha masih cuba untuk melarikan diri.....
 sesi pujuk memujuk berlaku untuk membawa Aisha balik


ok, kita pi sana pulak yer Aisha.....


 lepas tu kita pi sana pulak, nak tak?..... nak nak.....


 last but not least..... 
gegetan harimau dari Aisha untuk papa..... ngaummmm

actually, pic last tu diambil time hujan dah betul2 turun..... n lepas jerk snap pic tu, kami pon berlari menuju ke kereta..... seb baik kereta parking dekat jerk, kalu x..... huhu berhujan lah kami di situ..... trus plan nak bergedik2 lagi terbantut.....
so, masuk dalam kereta, set GPS, balik KL.....

bye bye Shah Alam, ada jodoh kita jumpa lagik yerk..... photoshoot dalam perancangan..... pre wedding USU @ Tasik Titiwangsa..... ofkos ada Aisha sekali akan aku masukkan dalam photoshoot tu..... muahaha

menjadi ker..... tunggu.....

 k, sekian

14 comments

October 7, 2011 at 8:16 AM

amboi2 kak..aisha tk nk posing sgt tp mamanya lentok habis..hikhik..

comel aisha..

October 7, 2011 at 8:29 AM

waa gambar cantik2..model pun sporting..menarik!

October 7, 2011 at 8:54 AM

Cantik2 gambar..wewiittt..mama posing cun.. ^_^

October 7, 2011 at 9:28 AM

amboi mama posing, ala2 hindustan gitu.. kalau mama posing ngan papa gitu dan bukan aisha, sure dah macam shah rukh khan ngan rani mukerjee dah...

October 7, 2011 at 9:34 AM

semua gambar cantik!..terang jek..i likee!

October 7, 2011 at 9:35 AM

comey sgt aisha ni .. geram tgk pastu dress die lawa sgt .. tak sabo nk tgu nk pakai kan baby girl aku nanti.....

October 7, 2011 at 9:44 AM

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny,

erm, kalu mama n papa posing gitu... sape nak snap pic kami.. Aisha ker? hurm ok gak kan.. hehe

October 7, 2011 at 10:49 AM

naper x roger? leh jumper kat c2... kfc tuh x silap eB ms eB saratkan aerish 2008.. :)

October 7, 2011 at 11:54 AM

eB ezrin,

tu la pasal, no phone xder lor, lgpon kejap jerk coz ujan.. huhu

len kali kita roger yerk..

October 7, 2011 at 4:31 PM

erkkkk brani nya bg aisha dok kt tepi jambatan tu..ngeri plak tgk..hehe..tp cantik..pndai dia posing..

October 7, 2011 at 4:40 PM

EH!!! ada nama kita la...

hehe cant wait 4 that moment. x sabau nk menggediksz

October 8, 2011 at 11:50 PM

cantik2 gambar nya...

October 9, 2011 at 11:28 PM

warna warni si kecik tu,namapk timbul dalam semua gmbr =) cantik!

izan pun dah lama tak ke sini.dulu siap sambut besday bagai sini hehe

October 10, 2011 at 8:53 AM

kemain posingnye masz...cun2 belaka..

Post a Comment