^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.10.11

Home » » *Ikan Bakar Best*

*Ikan Bakar Best*

 kengkawan!!!!!!!!!!!!
aku tau kengkawan selalu jenjalan n makan2 kat luar kan.....
so

mana nak cari ikan bakar best kat KL ni yerk?

sejak akhir2 nie, tiap kali nak kuar mkn dinner (kami memang stok tiap2 mlm dinner kat luar..... haha), asik ler terliur nak makan ikan bakar, nak buat sendiri.....
huhu, jangan harap lah kan.....

so, have idea my friends?
kalu dekat2 ngan KL pon ok lagik lar, jangan jauh2 sangat tau, nanti hubby x mor pi pulak.....
hehe

help me please.....



8 comments

October 13, 2011 at 5:02 PM

sedappnya ..
akak duk bayangkan makan panas2 kan dik huhuhhu
dah lama x makan seafood nie uhuhu

October 13, 2011 at 5:13 PM

akak ikan bakar sekinchan kot..? tapi alynn x pernah cuba lagik..hihi..

October 13, 2011 at 6:13 PM

ieda :
erm, sedap kan kak ieda.....

October 13, 2011 at 6:15 PM

aLyNnZ :
dah makan tp x brape nak kick lah kat c2, tp x taulah kat main rest dia lak kan..... huhu

October 13, 2011 at 10:49 PM

ujung minggu, gi Bagan Lalang la Masz. Puas ati nati dpt makan ikan bakar hok fresh2.. ngan ketam, sotong..

iskk..me lak ter liur.. kena pegi la kut nyer nih. Eh.. :D

October 16, 2011 at 5:47 PM

menarik jugak tajuk ni,kami kalau balik KL pun tak tahu mana nak cari ikan bakar or kedai seafood best.walaupun ada ikan bakar sekinchan baru bukak kat dgn umah MIL tp ramai kata tak berapa nak menarik,tak tahu la ye ke tak,kami pun tak pernah cuba..

October 17, 2011 at 12:47 PM

betul tu puan stoberi.. kat bagan lalang memang the best....

me
October 18, 2011 at 9:47 AM

erm..... kat mana yg best yerk????? x der idea nie.....

Post a Comment