^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

30.6.14

Home » , , » hunting for pearls, beads n sequin

hunting for pearls, beads n sequin


assalamualaikum, 

selamat menjalankan ibadah puasa ye kawan2 semua..... ada yang bercuti ke hari ni..... hihi
apa2 pon, semoga ibadah yang kita laksanakan akan dirahmati olehNya.....
amiinn.....




aloh, tajuk omputih gitu khennnnn.....
x kisah lah, sekarang ni tengah dalam mood untuk menghias baju raya..... hihi
hari tu dah beli baju kat KWC..... x terfikir la nak letak beads sebab dah ada sulam benang kat baju tu, sulam simple2 je la.....

tapi since mydearHubby berhajat untuk letak beads kat baju dia macam sebelum ni, maka aku pon nak join sekali lah..... x per kan, boleh kan..... tahun 2011 pernah buat kat baju melayu Hubby , lepas tu ada lagi baju Hubby yang aku jahit manik n lepas tu tampal2 batu..... tapi simple2 je la kan..... tangan mak xder la lembut mana nak menjahit kerawang2..... janji sedap mata sendiri memandang..... hehe
 

sekadar hiasan

hurm..... ingta nak cari warna ala2 macam kat atas nieh..... jumpa kah agak2 nyer yerk.....
tunggu..... hihi
dah siap google kat mana nak beli manik murah, so nanti aku share yer..... kalu berkesempatan.....
inshaa Allah

Selamat Berpuasa Kengkawan

k, sekian

4 comments

June 30, 2014 at 8:10 AM

wow

June 30, 2014 at 9:26 AM

masz pandai menjahit kire okey le nak memanik bagai...lieya tempah baju raya siap2 soh org tu manik labucikan hahaahaha...tau dah tangan pengkor sure tak jadi punye kalo jahit sendiri....

June 30, 2014 at 12:46 PM

untung lah kalo pandai menjahit manik sendirik. kalo nak upah, boleh tahan jugak harganye kan~

July 5, 2014 at 6:52 PM

nk upah jahit skali bleh? ;-)

Post a Comment