^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10.6.14

Home » , , , » macam-macam 4H3M di Ri-Yaz

macam-macam 4H3M di Ri-Yaz


assalamualaikum,

koleksi gambar dari HP..... masih lagi dalam impian nak ambil gambar cantik2, tapi malas nak usung kamera gabak incikNik Hubby..... so kita guna apa yang ada je la kan.....
janji boleh snap2..... hehe



kawasan resort yang banyak pokok buat..... ada pokok kelapa, pokok mangga, pokok rambutan, pokok gajus (kut), macam buah gajus tapi kecik2 buahnya..... ada lagi pokok lain, tapi x tau pokok apa, sebab x berbuah kan..... huhu




matahari petang..... ingat jalan2 tu boleh la ke tepi pantai..... tapi x jumpa jalan ke pantai..... so ambil gambar matahari celah pokok pon boleh lah..... hihi

 


haha, ni kira selfie jugak kan..... hehe

 


actually masa ni tengah adjust angle nak ambil gambar background kapal n laut, tapi x mor muka gelap..... memasing tengah test angle, but endly tetap x berjaya..... so, moh le kita balik bilik siap2 untuk acara malam pulak.....

 


mangkuk untuk sesi bbq malam tu.....
makan atas pelantar tepi laut dengan angin sepoi2 bahasa, lampu samar2 cahaya.....

 


keuarga pokok keladi yang diletakkan atas meja tea break..... berangan kalu ada pokok ni atas meja makan kat umah, mesti fresh jerk rasa time nak makan kan.....
abaikan model kat belakang tu yer.....

 


 cafe untuk breakfast..... Verandah Restaurant.....
ada ruang makan dalam beraircond dan ada ruang makan kat luar dengan fresh air.....
time pagi makan kat dalam, time makan tengahari n malam kami makan kat luar.....
besar cafe dia.....




sedia berkhidmat.....
kihkihkih
 
 


kat resort ni ada Sembunyi Spa untuk mereka yang suka ke spa.....
gambar cicak tu selipar dia.....

 
 ha dah.....
cukup setakat ni, lepas ni bila plak la nak mengarang yerk..... tunggu ada masa terluang la kan.....
hehe

k, sekian
 

3 comments

June 10, 2014 at 2:04 PM

hok aloh... gambor kaki pun ada..

June 10, 2014 at 2:21 PM

cantiknya view

June 10, 2014 at 2:38 PM

pandai tukang gambar snap ya

Post a Comment