^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

1.7.14

Home » , , » keyword popular di bulan ramadhan di blog

keyword popular di bulan ramadhan di blog


assalamualaikum,

erm, saje gatal tangan kan..... semalam sementara tunggu Hubby nak balik, sempatlah jenguk Nuffnang jap..... macam biasa, aku nyer concern dalam Nuff adalah keyword, sebab dah tau da CPUV x berapa nak ada, so yang itu tengok last sekali.....

dah masuk hari ke 3 kita di bulan Ramadhan, alhamdulillah.....
nak tengok apa yang di cari..... erm, kat blog aku la kan, kat mana lagi.....


keyword 30 Jun 2014 - 2 Ramadhan 1435

 tu dia..... keyword semalam.....
agar-agar milo // agar agar milo // resepi agar agar // agar-agar susu (eh, x pernah lagi buat n tepek kat blog nieh, nak google lah jap lagi, hihi).....




keyword 1 Julai 2014 - 3 Ramadhan 1435

atas ni keyword hari ni pulak..... pkul 1 setengah tadi prin skrin.....
resepi agar agar milo // agar-agar milo // agar agar milo

hurm, ramai yang mencari resepi agar-agar milo ni yerk..... ye lah, aku rasa ni la menu agar2 yang paling mudah nak buat..... bahan pon senang nak beli..... bulan2 puasa time cuaca panar ni..... memang sedap kalau makan agar2 milo sejuk time berbukakan.....
hehe

nak letak ke pic agar2 milo yang aku buat sebelum ni..... eh x payah lah, google jerk keyword tu, nanti kuarlah link agar2 yang aku buat sebelum ni..... hihi
rasa macam nak buat lagi lah..... kena pi kedai beli agar2 lah, sebab stok kat umah dah abes.....
hurm, ok gak tu..... hehe

k, sekian

8 comments

July 1, 2014 at 2:07 PM

wow begitu sekali search keywords nya hihiks.. semua pakat nak cari resipi buat agar-agar melo. :D

July 1, 2014 at 2:25 PM

sedap gak kan

July 1, 2014 at 2:40 PM

agar2 milo, buat pastu sejukkan, makan time buka, memang sedap juga tu kan masz

Lama kak yus tak menyinggah sini kan.

Salam Ramadhan, selamat berpuasa Masz.

July 2, 2014 at 12:42 PM

Zura pon ingat nak buat agar2 gak.. ganti kuih.. malas nak gi beli kat bazar.

July 2, 2014 at 1:16 PM

ramai y carik resepi agar2 milo sempena puasa ni yek

July 2, 2014 at 2:55 PM

rietta pown dah lamer xbuat agar2...

July 5, 2014 at 6:51 PM

puasa je igt mkn hehehe

July 5, 2014 at 10:23 PM

ramai nk makan agar2 milo tue...heheh

Post a Comment