^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

23.7.14

Home » , , , » beli kuih raya di tesco

beli kuih raya di tesco


assalamualaikum,



 ahah, keyword popular yang aku dapat Nuffnang.....
'beli kuih raya di tesco'

hihi, macam sweet je keyword tu kan..... 
ritu pi beli barang kat Giant, ada juga jual kuih raya, tapi time tu x start Ramadan lagi..... so xder la membeli kan.....

sekarang ni, rasanya cukup kut kuih raya, beli dengan kawan2 opis je..... buat sendiri?..... tunggu ada mixer baru boleh buat..... hehe

oho, sekarang ni dah ada tesco online shop kan..... lagi senang, tinggal klik2 je, barang sampai depan rumah.....

shopping online kat Lazada pon boleh..... hehe
Lazada Malaysia
pssst : nak vaucher Lazada? email aku ekk
maszvemma@gmail.com (subject : Nak Voucher Lazada Free) sehingga 31 julai 2014


k, sekian

***********************************************************

untuk rekod sendiri
unique visitor nuffnang julai 2014

2 comments

July 23, 2014 at 8:22 AM

sama la anum pun kuih tunjuk

July 23, 2014 at 8:46 AM

heheeh comel jek keyword tu masz...lieya beli ade dlm 3 jenis...buat 2 jenis....alaa saje nak hepi2 kan miamija baking biskut..buat pun yg senang2 gile jeeee...

Post a Comment