^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22.7.14

Home » , » berbuka bersama blogger

berbuka bersama blogger


assalamualaikum, 


cerita hari Ahad.....

dapat wasap dari blogger ini..... katanya nak berbuka sama..... wokeh..... gigih datang dari Sendayan Negeri Sembilan ke Kuala Lumpur semata-mata nak berbuka bersama family aku.....

terima kasih la ye sudi berbuka bersama kami..... siap belanja kami makan Pizza lagi, beli guna Groupon.....
 disebabkan Hubby kerja hari tu, so aku minta dia datang ke opis, sambil2 cuci mata di Promosi yang sedang berlangsung di opis aku sekarang, lepas tu boleh la berbuka sesama.....




ha, atas tu gambar kami sementara menunggu waktu berbuka..... menu utama adalah 3 jenis pizza, then pi bazaar ramadhan kat opis, beli nasi lemak, air kelapa keruh, air milo ais, air tongkat ali panas, kuih bahulu n kurma.....

kesian anak dara aku yang terbaring atas kaki papa dia tu..... pagi tu x bersahur sebab Mama n Papa dia keletihan membetulkan paip air di tengah malam..... tapi alhamdulillah, dia habis juga berpuasa sehari pada hari tu.....tahniah sayang.....

hah, blogger tu adalah yang berbaju purple tu, datang ngan husband n anak dia yang tembun tu..... oho itulah adik aku a.k.a my USU..... pemilik blog amazingfiezah.blogspot.com..... last dia update blog pada bulan march, mungkin sebab tengah sibuk ngan bisnes dia..... tu yang x update blog tu, hihi..... sesiapa nak order kerepek atau buat hantaran, boleh la contact dia ye.....

makanya seronoklah kami berbuka bersama di bawah pancaran lampu jalan yang samar2 tu..... lepas tu, ajak dorang jenjalan jap, n dorang pon balik ke Sendayan semula.....

terima kasih bebanyak sebab sudi berbuka dengan kami n belanja kami ye..... inshaa Allah lain kali kita jumpa lagi.....

erm, sian gambar tu kan, separuh2 je nampak.....
nak beli kamera baru lah, hihi
Lazada Malaysia
pssst : nak vaucher Lazada? email aku ekk
maszvemma@gmail.com (subject : Nak Voucher Lazada Free) last 31 julai 2014


k, sekian

5 comments

July 22, 2014 at 10:49 AM

seronok kan

July 22, 2014 at 11:07 AM

oooo adik masz. patutlah muka sama. hehehe

July 22, 2014 at 5:30 PM

Ohhh.. adik Masz ke?? patutlah muka ade iras.. ingatkan kawan blog mana tadi.. heehhe.. mesti meriahkan~ buka ramai2 camtuh~

July 22, 2014 at 5:56 PM

seronoknyer dpr berbuka bersama..bukan ramadhan ni mendekatkan dan merapatkan lagi ikatan yg sedia terjalin kan kak..

July 23, 2014 at 2:01 PM

selalu follow blog dia gak dlu..sekarang dah x berupdate..
best kan dapat buka sama2

Post a Comment