^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

15.7.14

Home » , , , » SUPER RAYA @ LAZADA

SUPER RAYA @ LAZADA


assalamualaikum, 


dah masuk 17 Ramadhan, hampir kita ke garisan penamat untuk tahun ini..... moga apa yang kita lakukan diberkati Allah hendaknya..... so dah sedia persiapan raya ke kengkawan.....

ingat x yang aku penah dapat baucer Lazada sebelum ni..... ha sejak tu rajin lah aku bukak website Lazada nieh..... geram je tengok barang2 dalam tu, dah masuk dalam wish list, tapi esoknye bila nak purchase, alorrr dah sold out pulak..... kira ramai juga yang shopping kat Lazada ni ye..... mesti best shopping sini, tu yang ramai guna khidmat dorang nieh.....

sekarang ni lagilah, Lazada tengah buat sale sempena nak raya..... lagi lah cepat barang2 dalam tu habis..... huhu, so sebelum habis, baik kengkawan cuci mata n shopping kat Lazada nieh mana2 barang yang berkenan..... klik je gambar kat bawah ni
v
v
v
v
v
http://www.lazada.com.my/




kenal dengan Hatta Dolmat, alah, pereka fesyen terkenal tu, selalu jugak buat baju untuk artis2 tu kan..... sekarang dia dah ada koleksi sendiri yang kita pon boleh beli..... sempena raya ni, apa kata dapatkan sekurang-kurangnya sepasang koleksi Hatta Dolmat dari Lazada..... semua koleksi beliau ada diskaun 20%..... memang berbaloi2 kalau beli..... design pon cantik2 belaka..... sweet..... 

nak beli baju Hatta Dolmat dengan harga diskaun..... klik je gambar kat bawah ni.....
v
v
v
v
v
http://www.lazada.com.my/hatta-dolmat/


x cukup dengan tu..... nanti masa Super Raya, dorang ada buat game ala-ala Roda impian.....
boleh klik gambar kat bawah tu.....

http://www.facebook.com/LazadaMalaysia

macam-macam hadiah yang Lazada sediakan untuk kita kan..... meriahnya raya dengan Super Raya @ Lazada nieh.....


 ha..... yang paling best, pada 16 Julai nieh, Lazada ada buat Super Raya Sale..... jimat sehingga 92% tu..... macam best je..... so, 16 Julai ni kena masuk website Lazada semula nieh.....
v
v
v
v
v
http://www.lazada.com.my/super-raya-sale/

KLIK PIC Super Raya Sale kat atas untuk dapatkan penjimatan 92% tau.....
confirm puas hati.....
x sabar nak tunggu 16 Julai nieh.....


 k, sekian

5 comments

July 16, 2014 at 9:23 AM

wahhh..menarik sungguh ni..

July 17, 2014 at 2:45 PM

ramai jg yg update psl ni ya

July 17, 2014 at 5:38 PM

n3 berbayar ke nih?? hehehe
pernah shopping barang letrik kat lazada.. service tip top!

July 18, 2014 at 9:42 AM

manis-manis masin kak ayam buttermilk tu tapi kalau nak pedas kene letak skit cili padi :)

July 18, 2014 at 2:21 PM

p/s boleh je guna jenama lain kalau x de planta...

Post a Comment