^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19 September 2011

Home » , , , , » *Gambar raya 2011 lagi - Padang MPK 2, Kuantan*

*Gambar raya 2011 lagi - Padang MPK 2, Kuantan*

 AMARAN!!!!!
tajuk mungkin tiada kena mengena dengan n3.....


ok, ini cerita raya ke tujuh bersamaam 5 september 2011, isnin..... erm agak2 ada lagi ker orang berserita pasal raya nie yerk..... x kira lah, janji aku nak jugak cerita pasal bende nie..... tapi AWAS!!!!! ia bukan cerita kami beraya ke mana2 atau kami berbaju raya warna warni atau kami menerima kunjungan orang beraya pada tarikh tersebut.....

tapi ini cerita 7 syawal yang mana, kami di petang hari, ambil To'mi Aisha dari sekolah coz my MIL dah kerja hari tu..... so, lepas ambil To'mi Aisha, kami termasuk To'ki n Ayahsu Aisha naik 1 kereta pi ronda2 kat bandar kuantan..... memula kami ke stanbas untuk beli tiket Ayahsu Aisha yang akan balik ke Shah Alam ari rabunye..... sambil tunggu Ayahsu Aisha beli tiket, kami lepak kat parking Padang MPK 2 (yang selalu ada wat karnival @ pesta kat kuantan tu).....

so, di situlah my lil Aisha menunjukkan skill dia berposing..... jom layan.....



 cubaan untuk masuk ke dalam padang..... padang lengang coz tiada aktiviti petang tu, cuma kelihatan nyonya tua yang tengah senam ringan2 kat situ


 gaya jerk lebih..... bunyi yang keluar cuma hurup "O".. "P".. "R".. "O".. "P".. "R"..


 bosan mengeja x habis2..... kita panjat pagar laks.....


 "ma... bird..... tu, ma.. bird"


 "mama....."


 wah!!!!! cubaan untuk memanjat lagi tinggi, tapi aku menghalang..... takut2 ada sesuatu yang tidak dikehendaki berlaku.....

lepas puas Aisha posing2 kat pagar padang MPK 2 tu..... Ayahsu pon dah setel dapatkan tiket bas, maka kami bertolak ke East Coast Mall semata2 nak beli susu Aisha..... muahaha, alasan jerk sume tu..... padahal kami bosan dok kat umah..... hehe

jenjalan sampai dah nak maghrib baru kami balik umah..... ondaway balik singgah masjid apa ntah nama dia, berenti solat jap..... n balik umah siap2 lak nak beraya umah kawan hubby..... sebelum balik KL keesokkan harinya.....

k, sekian

9 comments

September 19, 2011 at 8:20 AM

Klu Qis huruf yg dia tau sebut.. F C..tp tunjuk huruf lain..sebab apa dia senang sebut F C tu..Koz F C satnd for KFC..hehe.. ;)

September 19, 2011 at 8:29 AM

comel aisha he he he...kemain lagi dok tunjuk2 hurup tu...beriya2 nganga mulut menyebut yeak he he he....

budak2 mmg peberet panjat2 pagar kalo jumpe....lagi kite marah, lagi tinggi die panjat he he he

September 19, 2011 at 8:44 AM

turun kuantan ke?? hehe..best ugak kalo boleh jumpa hehe

September 19, 2011 at 8:46 AM

wah kemain lagi.. pandai yerr ngeja.. hehhee.. gaya mau ada kan ;)

September 19, 2011 at 8:53 AM

eyhh... duk kuantan k???
dekt la kt...

September 19, 2011 at 9:37 AM

alor cumei je aisha tuu .. cantik pakai skirt ngan suar mcm tuu .. cute tau :)

rajin lepak2 nie .. akak kalau tu anak2 lah x suke , nak2 yg besar tuu mudah je cakap jom balik ibu huhuhu

September 19, 2011 at 10:50 AM

o0o MIL org kontan ek.....

September 19, 2011 at 5:14 PM

Nens Collection :
insyaallah nnti masz balik kuantan masz inform yerk.. leh kita jumpa

LYAfrina :
lya, masz dok kl tp MIL dok kuantan..

eima :
yup..

September 20, 2011 at 5:29 AM

okay la berjalan2 kat bandar ktn. 5/9 tu me and family tgh celebrate birthday Anis.

Post a Comment