^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14 September 2011

Home » , , , » *Kad Kahwin - Utusan Raja Sehari*

*Kad Kahwin - Utusan Raja Sehari*

 2 kad jemputan kahwin aku dapat di bulan syawal ini.....
tapi aku nak share salah satu jerk coz aku rs unik kad nie.....
kad yang diterima dari cik Ana, jiran sebelah umah sewa aku (mention umah sewa tau, bukan umah aku sendiri..hehe).....
dapat pd hari ahad yg lepas masa aku tengak kalut sediakan puding laici n kastad jagung untuk open opis aku yg telah diadakan pada ari senin lepas.....

ok, berbalik pada cerita Utusan Raja Sehari
jom tengok..... 








 sampul kad jemputan..... biasa jerk kan.....

jom tengok dalam lak.....







 memang sungguh2 'Utusan' kan..... macam surat khabar


 sebelah dalam..... siap ada page lagik tu.....


 page last sekali siap ada renungan yang boleh di potong untuk dibuat bookmark.....

so, sekarang ni memacam style kad kahwin dah kuar kan.....
style kipas dah ada, style utusan raja2 dulu kala dah ada, style FB dah ada.....
ni style surat khabar lak.....
apa yang penting adalah hajat tuan rumah untuk menjemput tetamu datang kerumah adalah murni dan orang yang dijemput adalah wajib datang..... betul x.....
thanx cik Ana yerk coz menjemput, insyaallah kalau tiada aral melintang kami akan sampai.....

k, sekian




10 comments

September 14, 2011 at 8:08 AM

wah..macam2 skang ni kan
akak doakan moga akak pun akan dapat kada dari cheqna nanti ye =)

September 14, 2011 at 8:14 AM

dia dpt kawen yg ada tajaan utusan tu ker? huhu.
Tp unik lah.

September 14, 2011 at 8:26 AM

kad kwen dia mmg menarik..simple n creatif

September 14, 2011 at 9:31 AM

a'ah laa..cantik n kreatif...betul2 unik....

ramai gak buat kenduri kawin dln bulan raye ni kan...meriah le jemputan open house dgn kenduri kawin...sonot...sonot...

September 14, 2011 at 10:53 AM

org sekarang byk sungguh ideas..kite dulu kad bodo² gitu je..asal ade alamat ngan tarikh sudah

September 14, 2011 at 11:58 AM

ya allah cutenyaaa sgt2 creative kan .. x terfikir akak nie ..

September 14, 2011 at 12:24 PM

mmg style g2 yg paling eB suker.. dak2 graphics ramai yg wat... best kan? :)

September 14, 2011 at 1:36 PM

puan mas bleh la carik idea tuk kad jemputan adik kesayanagnnye hehe

September 14, 2011 at 1:39 PM

menarik..siap ada utusan raja sehari tu..

September 14, 2011 at 4:51 PM

memang creative lah kad kawen dia. tapi kita graphic designer pun masa nak kawin dulu xsempatlah nak wat yang cun cz byk pikir n nak settle benda lain.kui kui

Post a Comment