^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

13.9.11

Home » , , » *Bunga Seri Pagi Ungu Di Petang Hari*

*Bunga Seri Pagi Ungu Di Petang Hari*

 wah..... tajuk x boleh belah la..... haha, tapi nak cerita pasal raya kedua my lil Aisha.....


 memula kita cuci mata ngan pic bunga seri pagi yg digantung di pokok pulasan..... aku snap gn my XpressMusic's camera yerk.... ok gak kan, tp blurrrrr...


 my lil Aisha tengah tengok kapal terbang di udara yang baru berlepas dr airport Changi, S'pore.....


 lagi my lil Aisha yang tengah jalan2 sambil tunggu sepupu dia tuang minyak pelita di petang raya kedua untuk main bunga api.....


 hah, my lil Aisha dengan pakteh yang rajin ambil buah pulasan di atas pokok n siap kopek lagik..... mama n Aisha tinggal makan jerk..... thanx pakteh.....


 lagi pose Aisha ngan pakteh.....

actually petang tu ada tragedi..... my lil Aisha main bunga api..... pusing pusing pusing pusing n tetiba Aisha jerit "sakit" n gosok mata..... aku tengok mata belah kiri Aisha terkena sedikit api bunga api kucing tu..... seb baik x masuk dalam mata..... huhu 

cian my lil Aisha, dah lah masa kat Kuantan dia jatuh n luka di mata sebelah kanan sewaktu teman ayahsu beli baju raya..... kat johor kena bunga api lak mata sebelah kiri..... kat terengganu benjol lak dahi coz jatuh dari kerusi masa kat umah ayahlong..... nasib baik ada krim yang mujarab aku sapu kat luka2 Aisha tu, so sekejap jerk dah ilang kesan luka tu, alhamdulillah..... nanti aku cerita kat n3 lain lak yerk.....

k, sekian


8 comments

September 13, 2011 at 8:29 AM

berseri & secantik aisha:-)

September 13, 2011 at 8:36 AM

aisha jadi model cilik bunga seri pagi ye.. comel2.. :)

September 13, 2011 at 8:54 AM

cantik bunge tu..secantik aisha heheheeheh....

ish ngeri lak tang kene percikan bunge api tu.....seb baik laa tak masuk mate kan...

September 13, 2011 at 9:17 AM

bleh tahan lasak gak ye gegirl ni ek ...

jgn la luka kat area muka...syg ...

September 13, 2011 at 10:42 AM

beso selipar tu hehehehe

September 13, 2011 at 11:37 AM

bunga api harimau tu macam bahaya lah masz sebab tangkainyer pendek sangat....

September 13, 2011 at 12:18 PM

aloor sedihnya aisha .. harap2 mata dia dah ok lah dik ..
mcm2 hal raya nie ..

Anonymous
May 7, 2012 at 2:32 PM

Macam petunia, bukan seri pagi

Post a Comment