^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

15 September 2011

Home » , , » *Salam Aidilfitri 2011*

*Salam Aidilfitri 2011*

kad raya ini akan digantung selagi mood raya ada di hati ini
~n3 terbaharu - sila turun bawah yerk~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 khas buat kengkawan blogger semua

aku nak bagi kad raya kat korang sebagai pengganti diri
"aku mohon ampun dan maaf jika selama kita kenal di alam maya ni aku terkasar bahasa n terlanjur kata dalam bait2 n3 yang aku post kat sini yerk"

aku dah maafkan korang semua sempena hari n bulan mulia ni, k
semoga kita rapat raikan aidilfitri ini dengan aman di hati



jemput datang ke rumah raya nanti
tahun ni aku beraya di
felda adela, kota tinggi, johor

insyaallah raya ketiga kita jumpa di
kuala terengganu pulak yerk

k, sekian

p/s: ambil tau kad raya nie.....  tu jerk yang mampu aku buat n bagi kat kengkawan sume


21 comments

August 24, 2011 at 9:41 AM

open house umah kak mas raye kew brapew..?nak dtg serbu ni...hehehehe

August 24, 2011 at 9:51 AM

selamat hari raye maaf zahir batin jugak....semoga lebaran kali ini lebih bermakne....insyaallah

August 24, 2011 at 10:54 AM

selamat hari raya maaf zahir batin..
alah..raya ke3 cheqna kat kelate la plop..kalu tak leh jumpa =)

August 24, 2011 at 11:19 AM

salam aidilfitri
maaf zahir & batin....

lya pon sama mohon ampun maaf kot2 ada komen2 @ n3 y mguris perasaan ...

August 24, 2011 at 11:41 AM

salam aidilfitri jugak
semoga semuanye selamat ye..
daan bergembira bersama kuarga tersayang

August 24, 2011 at 12:05 PM

Salam AidilFitri jugak..
Maaf Zahir & Batin..^_^

August 24, 2011 at 12:39 PM

btol ke bleh dtg ni?
kena la kasi add umah..bleh serang ckp2 nnt ;-)

August 24, 2011 at 2:50 PM

selamat hari raya :) maaf zahir dan batin :)

August 24, 2011 at 2:53 PM

salam lebaran dik ..
akak amik kad .. cantik !! :)

August 25, 2011 at 8:22 AM

selamat hari raya mas..moga epy2 selalu d hari raya nih..:)

August 25, 2011 at 8:47 AM

selamat hari raya kak..menarik kad raya..tahun ni kita lom sempat buat..adussss..ralatnya

August 25, 2011 at 8:53 AM

selamat hari raye maaf zahir dan batin ...semoga lebaran kali ni membawa seribu keberkatan buat kite semua...insyaallah....

August 25, 2011 at 3:49 PM

maz...
"Selamat Hari Raya Maaf zahir & batin dari kami sekeluarga..."

moga syawal kali ini membawa 1000 makna..:-)

August 25, 2011 at 8:53 PM

gary pun nak kintak ampun dari hujung rambut sampai hujung kaki gak... huhuhu~..

August 26, 2011 at 3:39 PM

Selamat Hari Raya.. Zana mohon ampun & maaf sekiranya ada tersalah kata & terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita dalam dunia blog ni.. semoga lebaran kali ni lebih bermakna untuk kita semua.. take care.. Salam lebaran penuh ikhlas dari Zana Adieyza Sekeluarga..

August 27, 2011 at 7:24 AM

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

August 27, 2011 at 4:41 PM

salam aidilfitri..
maaf zahir batin.. =)

August 29, 2011 at 12:46 PM

salam aidilfitri..maaf zahir n batin..^_^

selamat ebrhari raya..selamt bercuti..selamat n selamat..HE~

September 7, 2011 at 12:18 PM

selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir batin...

September 12, 2011 at 8:35 AM

Salam Aidilfitri

September 14, 2011 at 9:02 AM

salam aidilfitri...

Post a Comment