^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27 October 2010

Home » , » *Sambung cerita semalam, pasal photoshoot opocot!!*

*Sambung cerita semalam, pasal photoshoot opocot!!*

yuhuuuu!, macam biasa sebelum mula kerja, ekceli dah mula dah..... tapi keje ari ni nak wat kertas kerja, so kena carik idea dulu..... carik idea ngan wat n3 dulu..... hehe boley gitu.....
'
so, moh ler kite cuci mate ngan aktvt photoshoot yang kami wat sendirian berhad (tanpa photographer profesional) ms majlis nikah adik aku, Uteh, last 2 week..... sesi di buat lepas majlis selesai n sume tetamu dah balik..... kami paksa suami Uteh tunggu untuk sesi photoshoot opocot! yang kami adakan secara main2.....
'
take a look ya.....
'
'
ikatan cinta termerterai dengan serahan mas kahwin sebanyak RMxxx.....
'
'
acara batal air sembahyang dengan menyarungkan rantai tangan.....
'
'
potong pulut kuning la pulak..... keke kami simpa untuk majlis persandingan ujung bulan 11 nnti.....
'
'
MERDEKA!!!!! hikhikhik sape la yang merdeka ni kan?.....
'
'
isk, bunga tu nampak cam terapung la pulak kan..... nak kena ejas balik nie.....
'
'
renungan manja (hm, manja ke gatai...) oleh kedua mempelai.....
'
'
kau kunci cinta ku, di dalam hati mu..... chewah.....
'
'
tarik, tarik..... nak bawak anak dara orang pi maner tu?????
'
'
pic x edit..... fresh from camera my hubby, click by my 'runcing' finger..... ahaks
'
'
dua orang kareografer tengah ejas pose yang terbaik untuk perantin.....
'
'
menjeling menjeling ku bertentang..... gambar tanpa edit.....
'
'
ala tomei tomei aisha..... nak tolong betulkan selendang mak Uteh yerk.....
'
'
rose putih 3 kuntum..... curik jap dari hantaran dari pihak lelaki..... hehe
'
'
renungan dari seorang isteri yang ditinggal suami selepas majlis akad nikah.....
'
'
'
banyak lagi gambar lain..... tapi dah nak mula kerja ni, lagipon x edit lagi.....
insyaallah kalu sempat, akan dikongsi di lain masa.....
'
'
kerja, kerja
'
k, sekian


7 comments

October 27, 2010 at 9:57 AM

pandai shoot... cantek...

October 27, 2010 at 11:10 AM

suka tgk pic y merdeka tu...
ni photo g k y ambik pic k sdn bhd??
sbb pose2nya blh tahan.. cantikk.. nmpak pro jugak tu.

October 27, 2010 at 11:33 AM

best depa main shoot2...cantik..

October 27, 2010 at 3:52 PM

mamaaerish@eb;

hikhik tq, kena asah bakat lagik tu..

October 27, 2010 at 3:53 PM

lyafrina;

merdeka!!! hm macam pro... prosak gambar.. hehe

October 27, 2010 at 3:53 PM

fieza79;

tu la, main2 jerk.....

October 28, 2010 at 8:14 PM

-status tuk gambar last tuh yg x tahan hahahaha...

-btw thank you lah letak gambar2 nih.. nk gambar usu atas katil!!!!

Post a Comment