^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

5.10.10

Home » , » *Aisha di pejabat*

*Aisha di pejabat*

salam tengahari cum petang.....
dah setengah ari baru leh wat n3, cbuk tul arr ari ni, tapi tangan ni gatai jerk nak wat n3..... hehe x per kan..... bkn aper nak kongsi pic my lil aisha yang datang opis baru2 nie..... ekceli my opis ader wat umah terbuka last saturday, so ramai ler officemate yang bawak family memasing termasuk lah aku..... senang ckit la coz aku ngan hubby kerja di opis yang sama, so x der masalah bagi kami cume kengkadang kena berebut gak sape nak jaga Aisha coz kami sesame nak kena jaga kiosk memasing.....
kiosk bahagian aku wat spaghetti + mushroom sup + salad buah..... kiosk bahagian hubby lak wat mee hang li po..... ader lagi la bahagian2 lain ngan menu memasing spt ayam golek, sup, air cendol, li chi kang, kepak ayam bakar, steam boat, nasi tomato n banyak lagi la menu2 lain..... meriah la kami nyer open house ari tu.....
tapi x mor arr crite open house..... aku cm nak kongsi pic my lil aisha jerk..... so, layanzz
"mama, nak tipon papa kena tekan nombor dulu baru angkat ganggang yerk??"
"ala, papa x angkat phone, nak keje lain lak arr..."

"mama, mane dokumen yang bos suoh wat ari tu yerk?, aisha nak semak la..."


"ala, x sampai la nak tekan keyboard nie..... kena bangun dok atas meja nie.."

"hish, bosan la asik wat keje jerk..... kita tengok video la jap"

"mama, meh la join aisha tengok upin ipin nie, best..."

"hihihi, ayam goreng....."

"ala.... dah abis laks..... sambung wat keje la"

"mama, uncle tu nak join aisha tengok upin la....."

"hehe, best la dok kat sini..... skrin besar, leh tengok upin besar2..... best"


k, sekian

8 comments

October 5, 2010 at 3:54 PM

bnyknyer akseori kt rambut aisha..suker tgk..

October 5, 2010 at 4:02 PM

aisha belaja2 buat kije ke mas..? hehee..comel sgt dia..

October 5, 2010 at 4:21 PM

baik jer aisha duduk kat kerusi tu..comey tocang rambut camtu

October 5, 2010 at 4:32 PM

cantik aisha ngan baju kurung nye tu..pasni bleh ganti mama duk kat kerusi tu ye.

October 5, 2010 at 4:54 PM

alynnz;

hehe anak pompuan mmg camtu, kalu bleh segala mak nenek sepit yanga da nak letak..... tapi xder tempat..... huhu

October 5, 2010 at 4:54 PM

fieza79;

hehe, kacau orang wat kije jerk tu...

October 5, 2010 at 4:55 PM

adyshariz;

tengok mood la dok baik cammtu, kalu x..... mau terbang kerusi tu.. hehe

October 5, 2010 at 4:56 PM

chugie;

hehe, thanx..... leh ganti, tapi biarla dok atas kerusi doktor ker, lawyer ker, CEO ker..... ye tak..

Post a Comment