^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

20.10.10

Home » » *AKu masih di sini, tapi tiada n3. Hanya secebis kata, untuk berkongsi rasa*

*AKu masih di sini, tapi tiada n3. Hanya secebis kata, untuk berkongsi rasa*


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~semalam & ari nie~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~





Seminar "Kesihatan Mental Mendepani Cabaran Hidup Semasa"
19-20 Oktober 2010
Institut Kefahaman Islam (IKIM)
8.00 pg - 5.00 petang



~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~disebalik gambar ini~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~tunggu n3 di suatu hari nanti~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*




k, sekian


6 comments

October 20, 2010 at 8:12 AM

alahai...seminar cam best je tu..hehe..

October 20, 2010 at 9:20 AM

jom ramai2 kta p...hehee
mesti kering idea dh tu..sama la kita..

October 20, 2010 at 11:00 AM

amboi suspen nyer nk tunggu ne selanjutnyer
..

amboi dlm time bz attend kursus sempat lagi update blig kesayangan walau hanya sepatah 2 kata..

October 20, 2010 at 5:24 PM

mamalieyna;

hm, best jugak, lpas ni leh la check sape2 yang ader psakit mental kat tpt kerja..... hehe

October 20, 2010 at 5:25 PM

fieza79;

hm, idea kering jugak tapi xder la sangat coz ader crita nak kongsi ngan kengkawan, tapi x sempat la nak wat n3..... hehe

October 20, 2010 at 5:26 PM

alynnz;

hm, ofkoss la kena tunggu yerk.....

hikhik, rasa windu la nak kongsi crite kat blog nie..... tapi kena tunggu betul2 prepared baru leh publish.....

tungguuuuuuuuuuuuu hehe

Post a Comment