^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

10 August 2010

Home » » *Pengisian Aktiviti 2 + 2*

*Pengisian Aktiviti 2 + 2*

ari ni nak crita sesuatu yg dah lepas n dah pon berlalu..
just for remind me apa aktiviti yang telah dibuat last week..
ekceli last week, aku cuti 2 ari + 2 ari (sabtu, ahad)..
so, total cuti aku last week adalah 4 ari..
hush.. taun ni x penah lagi cuti panjang2 camnie..
biasenya kalu cuti panjang pon, tggu raya nnti nak blik kampung..
but this is just utk meraikan adik bongsu usu aku yg akan konvo pd ari khamis tu..

k, x mor mukadimah panjang2 sangat..
nnti orang boring, aku pon boring gak nak crita..

haha iyer ker??
x per.. x per..
jom kita layanz piccas yerk..

apsal ngan lil princess aku nie.. hehe, kena tinggal dlm pagar la.. nak ikut moksu yg tgh gile gambar kat tgh jalan raya umah aku sblum gerak pi UM last thursday (konvo day).. cian aisha, smpai x pkai kasut nak kejor moksu dia.. huhu

hah! apsal aku ni mbik gambo posing camni.. hehe gitu ler gayenyer jadik mak andam terjun.. aku ari tu jadik tukang pin baju konvo adik aku bior x tcabut ms naik pentas.. kalu x, haru jadiknyer..


after ceremony petang tu.. of course la gambar2 kan.. depan DTC, UM



ni pose special yg aku request dr my parent n my usu.. so sweet la aku rs.. hikhik



credit for our photographer that day.. alan (my usu's friend) wink wink



last sunday.. kami teman papa pi joging kat tasik titiwangsa.. aisha lak mbik gambo for my collection.. usu lak mbik gambo pkai jubah konvo dia since x pulang lagi..



ha, lpas mbik gambo aisha for collection.. aisha dgn rakus n segera bertukar kpd pemain playground kat tasik tu.. ini lah saat yg ditunggu2 oleh aisha.. weeha!!! aku la yg penat coz tkjar2 nak pastikan aisha dalam keadaan yg terkawal..


puas main kat playground.. ekceli aku pakse berenti, hehe.. aisha carik air laks.. aku mmg stanby kan air kotak utk di minum.. senang ckit nak bwak.. hehe



pic usu yg aku snap last sunday x leh nak upload kat blog aku la.. haha
bkn aper, pemandu ibu jari aku x muat nak copy sume pic yg ader dlm camera abg erol (sponsor kamera kami)..
so, xleh arr nak kongsi pic hasil snap'an aku ptg tu.. huhu

ni aktvt permulaan cuti n pengakhiran cuti aku..
aktvt tgah2 cuti xder pic coz kamera sponsor di angkut oleh usu aku pi mane2 ntah..
hehe

tp for last friday n saturday, xder aktvt yg serius pon..
cm mlm friday tu aku ajak my parent pi pasar mlm..
n last saturday kami ajak my parent pi tgok umah kami to be kat Rawang, s'gor..
hehe, tu pon nak crite kat cni kan..
isk, aper la aku nie..

k, sekian


1 comment

August 14, 2010 at 9:32 AM

ade jugak cter pasal kami ye..
timo kasih la ye. kami pn x sempat nk cter lg

Post a Comment