^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

24 August 2010

Home » » *Kempen 1 Blog 1 Bendera*

*Kempen 1 Blog 1 Bendera*

sempena bulan ogos ni, kerajaan ada war2 kan kempen kibar jalur gemilang, so aku sebagai warga malaysia juga x ketinggalan untuk kibarkan jalur gemilang walaupon ianya hanya berkibaran secara kaku..... hehe bertul ker apa aku taip nie.....

x pe, janji hajat tercapai.....


********************
n3 direct dari penganjur


Tak terlambat lagi rasa kita nak tunjukkan semangat syg dan cintakan kita kepada negara sendiri. Bersamaan dengan bulan kemerdekaan dan kibar jalur gemilang. Apa salah kita juga sebagai bloger mengibarkan jalur gemilang dalam blog kita. So oleh itu, aku plan untuk satu kempen bukan lah besar sgt dan hanya memerlukan sokongan dari seluruh blogger2 yg ada di Malaysia. "Kempen 1 Blog 1 Bendera" itu lah yg aku maksudkan. Mudah sahaja dengan hanya meletak bendera2 yg ada ini di blog anda itu sahaja.


Ini bukan satu pertandingan dan tiada hadiah disediakan, tapi hanyalah sebahagian khidmat masyarakat yg ingin aku sumbangkan kepada negara tercinta. So aku harap kepada semua blogger2 yg berkerakyatan Malaysia dpt menyahut seruan kibar jalur gemilang mereka kalau tidak dirumah atau di kenderaan di dalam blog pun sudah memadai. Bukan hanya letak iklan dan juga banner sahaja tapi, letak bandera kita sehingga hari ulang tahun kemerdekaan yg akan disambut pada 31 Ogos 2010. Ini kerana blogger terdiri daripada seluruh dunia dpt mengetahui bahawa kita rakyat yg cintakan negara dan juga tanah air kita sendiri.











Semoga kita sama2 menyemarakkan semangat kemerdekaan yg telah kita capai selama 53 tahun ini untuk generasi akan datang. Jutaan Terima Kasih kepada yg telah menyokong.




10 comments

August 24, 2010 at 2:21 PM

yelah masz.. patutnye kite letak bendera gak kat blog kan? alamak.. nampaknye nak kene g godek2 image bendera ni.

August 24, 2010 at 2:46 PM

salam merdeka ye masz..

August 24, 2010 at 2:48 PM

@ chugie

godek chugie jangan x godek...

August 24, 2010 at 2:48 PM

@ dilla ady

merdeka! merdeka!

August 24, 2010 at 3:15 PM

a'ahlah kan...bkn setakat kat kete je kena letak bendera...

August 24, 2010 at 4:32 PM

@ zura

betul tu, jom kita kibar bendera...

August 24, 2010 at 5:54 PM

bagus..semangat kemerdekaan dah kurang sekarang..minta izin nk letak bendera ye..tq very much

August 25, 2010 at 8:24 AM

lya pon dh join kempen ni..dh kibarkan jalur gemilang kelmarin...

sama2 kita semrakkannya

August 25, 2010 at 10:47 AM

@ nieda

yea! merdeka!!! sila sila

August 25, 2010 at 10:48 AM

@ lyafrina

bgus lya.. jom kita semarakkan bulan kibar jalur gemilang

Post a Comment