^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19 August 2010

Home » » *Nak buke ape ari nie ye?.....*

*Nak buke ape ari nie ye?.....*


salam 9 ramadhan

iskiskisk..... belom tengahari lagi..... dah sibuk carik menu untuk buke puasa..... biase la bulan ramadhan nie..... sume orang suka cuci mate ngan makanan kan..... ok ker? boleh ker? x salah ker?..... hm, what aver pon, tepuk dada tanya iman.....



tadi kuar jap ngan hubby pi bank atas urusan peribadi..... hakhak peribadi la sangat..... of course la peribadi kan, bukan urusan kerja pon..... pi bank kat Ampang park, KL..... sambil tu cuci2 ler mate ngan kedai2 yang buka kat ctu..... ader jual baju, ader jual tudung, ader jual kuih raya n x masuk lagi kedai2 yang memang permenant kat ctu la kan..... sambil2 cuci mata, tanya rege baju n tudung skali..... ader yang berkenan di hati, tapi x dok kaler..... ader yang cantik, tapi rege bleh tahan jugak la..... maklum la, lip lap lip lap banyak sangat, mungkin boleh pakai time malam hari, baru leh menyinari malam di kala beraya waktu malam nan gelap..... hehe



hah! balik pd tajuk..... on da way dari n nak ke tpt paking, compem akan lalu fast food restoaurant..... so, ader gak la tepikir petang ni nak buke ngan makanan fast food jerk..... hm, rs cam nak makan..............................

nyum nyum nyum, sedapnyer..... op! op! ingat ye kengkawan, kita di bulan ramadhan nie..... jangan terpengaruh ngan gambar di atas ye..... tapi agak2 hubby bagi tak yerk..... dia pon lebih kurang kaki fast food jugak tu..... tiap2 ari makan nasi, nasi, nasi..... rs cam bosan gak kan..... sesekali ubah selera x salah kan..... tgok la balik nnti camne..... McD pon on da way balik umah jerk tu..... hehe

k, sekian

5 comments

August 19, 2010 at 12:13 PM

emm.. bila dah tak tau nk makan ape, fast food jugalah jd pilihan kan?

August 19, 2010 at 12:42 PM

ok la tuh ... mcd kan ade utk berbuka pose ..murah ...GCCB tak de promo lg...

August 19, 2010 at 12:42 PM

ok la tuh ... mcd kan ade utk berbuka pose ..murah ...GCCB tak de promo lg...

August 19, 2010 at 1:43 PM

kirim bubur McD 1

August 19, 2010 at 4:52 PM

InsyaAllah ur hubby akan kasi :)

New Entry Prof-Hariz
Roslin Hashim Jaguh Badminton Ke Bercerai?

Post a Comment