^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

22 August 2010

Home » » *Dari rumah ini.....*

*Dari rumah ini.....*

salam 12 ramadhan
alhamdulillah, sudah 12 hari kita menjalani ibadah puasa kan..... sekali lagi nak wish, semoga amalan kita diberkati n diterima oleh Allah hendaknya.. insyallah.....
dari rumah ini, aku bersiaran hari ini.....
dari rumah ini, aktiviti 1st yang dilakukan adalah masak..... hah masak? x pose kah aku nie..... haha, masak bubur untuk si kecil yang masih tidur di kala ini..... tu yang boleh aku bersiaran ni..... kalu dia dah bangun, mau dia dulu yang dok depan lappy nie.....
dari rumah ini, masih berkira2 untuk ke mana hari ini..... semalam seharian dok kat umah..... memang tiada aktiviti dilakukan selain melayan karenah si kecil yang sedang nak belajar itu dan ini..... hm, agak2 hari ni nak pi mana la yerk.....
dari rumah ini, terbayang2 nak shopping baju raya untuk kami..... tapi poket lum terisi dengan duit gaji..... x seronok jugak nak shopping dengan poket nipis kan..... tapi kaki nie dah gatal n merenyam jerk nak jenjalan..... hm, kalu x dapat shopping, dapat survey dulu pon ok jugak kan..... buntu la pulak kepala ni nak membeli nanti..... isk, semalam hubby ader ajak pi jenjalan, tapi.....
dari rumah ini,........... ops, bubur aisha sudah mengeluarkan aroma..... pi tengok sat.....
ok.....
dari rumah ini, jap lagi leh jenjalan umah kengkawan mane yang sempat..... selalu x dapat pi umah kengkawan lelama..... maklum la, waktu keje kan..... ari ni pon x boleh lelama sesangat coz..... nanti kalu si kecil dah bangun..... faham faham la..
dari rumah ini, aku merapi ntah pape la pepagi nie..... maklum la sensorang ngadap lappy, hubby pon x bgun lagi..... nanti dia bangun..... hish, x boleh jadik nie..... nak ajak hubby jenjalan jugak..... nak ajak survey baju raya la konon..... hehe
k, sekian

8 comments

August 22, 2010 at 9:31 AM

tulah kan, kalau anak tengah tido baru kite boleh godek2 blog..

p cepat shopping masz, tengah sale merata tempat ni!

August 22, 2010 at 10:47 AM

samalah ngan zai...klu diorang tak tidur alamat memang susah nak godeh lappy..

August 22, 2010 at 12:19 PM

window shopping dulu pun takpe masz, dapat gaji nanti baru beli....

hehehe....

August 22, 2010 at 1:55 PM

hehhehe.. dh tlewat sehari...
hari hari ahad da.. lya dh bekerja.. selamat bcuti & bsantai..

msk apa arini??

August 23, 2010 at 8:13 AM

@ chugie

tu lah, same2 lah kita tunggu anak2 tido bru bleh bertenet... hihi

August 23, 2010 at 8:14 AM

@ zaidah

a'ah kan kak zai, time tu lah baru bleh wat aktvt kita, kalu x.. asik nak ngadap diorg jerk kan.. tapi ok jerk..

August 23, 2010 at 8:15 AM

@ ain

betu betul betul... hm, survey dulu...

August 23, 2010 at 8:15 AM

@ lyarfina

alhamdulillah lya dah kerja ye.. smoga semakin sihat ye..

Post a Comment