^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26 August 2010

Home » , » *Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan*

*Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan*

salam 16 ramadhan.....
camne puasa sekarang nie..... harap2 nye semakin baik kondisi kalian semua..... ahak, cam bahasa indonesia laks aku nie..... hm, n3 ni cuma nak kongsi kegembiraan coz rezeki yang Allah bagi di bulan ramadhan nie..... Alhamdulillah
ekceli, aku penah join LD anjuran rosrusli iaitu Lucky Draw @ Cerita Ceriti Ibu Ayra n aku adalah salah seorang yang bertuah..... semalam selamat sampai bungkusan adiah dari penganjur..... apa yang aku dapat?? ha, jom kita tengok
owh, ini baru sampulnya.....

siap ada ucapan lagi dari puan penganjur, thanx ros

ha, inilah adiahnya..... FM coke dan ops!!! sampul duit raya lah....


hehe, inilah isi dalam sampul duit raya tu, brooch butterfly..... so sweet, i love butterfly




owh!!!! sinaran nya memukau kalbu, leh pakai raya nanti..... hehe



thanx sesangat yerk ros, lain kali kalau ada LD @ GA @ contest jangan lupa jemput masz untuk memeriahkan suasana..... kalu menang itu satu bonus.....


k, sekian

6 comments

August 26, 2010 at 9:16 AM

tahniah..! fieza pon dh dpt semalam..tk sangka kita sama2 bertuah..hehe
dh lekat FM tu pon..

August 26, 2010 at 10:06 AM

@ fieza79

tahniah jugak buat fieza yerk..... alhamdulillah

August 26, 2010 at 10:27 AM

waaaahh...bestnye dapat hadiah...cantik brooch tue..

August 26, 2010 at 10:40 AM

rezeki terpijak ni..cantik baterfly tu..leh pakai dipagi raya.:-D

tahniahhh

August 26, 2010 at 2:37 PM

@ zura

rezeki di bulan puasa.. alhamdulillah

August 26, 2010 at 2:37 PM

@ rose ibu rafiq

thanx.. mmg nak pkai raya nnti.. hihi

Post a Comment