^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

28 April 2010

Home » » *TAG: Selongkar Pe Da Dlm Beg?*

*TAG: Selongkar Pe Da Dlm Beg?*

Actualy bukan sesaje nak tepek gambo handbag yg x sbrape nie.. tp nak jwg tag dr Fieza79 yg da lm ttangguh.. sori Fieza79 yerk, da ader kat post tp x smpat nak publish.. so nikmatila pmandangan yg mgkin mnymakkan pmandngan korg.. haha, krg yg tgok pon kn stanby, kut2 la nm korg tersnarai kat bwh skali nnti.. haha
Actually beg ni aku bli 1 thn 6 bln yg lpas, ms tur tgh bwk Aisha yg lg 2 bln nak see da world.. org ckp kalu da ader anak kn bwk beg besar coz nak bwk mcm2 bnda especially brg2 anak.. hm, rs nak tuka da beg nie tp x jmpa yg bknan lg, hubby ader gak offer, tp nnti la, kn carik yg btul bknan di ati bru bli..

Ha!! nie ler isi perut beg tur.. iskiskisk, beterabur sungguh aih.. truk btul tuan punyer beg nie.. sgale bende main sumbat jerk dlm beg..

Yg pting bg stiap org, dlm handbag kn ader purse n H/P bag..
Nmpak x kesan2 kat tepi purse tue?? Ha, tu keje Aisha ler tur.. suke gigit aku nyer purse mnambhkan decoration kat purse tur..


Kat cni ader pas keje, tumbdrive, pen, cable H/P, buku bank (stanby haha), kunci drawer n kolleksi brg utk toucup muka yg aku ltak bsepah jerk dlm handbag.. brus gigi pon ader, isk malunyer..


Last, nie acsesory Aisha, snang kalu nak pi jenjln, msuk dlm kreta main sauk jerk gtah n klip rambut, gentel2, da setel..
Ha.. tu jerla brg2 sepahan yg ader dlm handbag aku..
So, tibala giliran aku nak mengetag kengkawan yerk... kita tgok sape yg kena..

So, gudlak kengkawan, jgn lp tinggal link korg kat cni biler da jwb k...
::sambil mlyan ati duke lare ngan Aisha yg x chat kat umah umi nun (pangilan bg pengasuh Aisha)::

12 comments

April 28, 2010 at 5:07 PM

tq2 tag terjawab suda...
anyway cm2 da kt dlm tuhh..after servey secara purata lebey kureng samer jer benda2 yg diisi kt dlm handbag kaum wanita nihh..

April 28, 2010 at 5:35 PM

same jugak ape yg ade dlm beg lieya heheeheheh...biase ar kite org pompuan...alat2 makeup sure ade....berus gigi pun ade, senang kalo nak solat kat opis kan....tapi lieya tinggal jek kat opis.....

tu pasal penting ade beg besar nie...mcm2 boleh sumbat....

April 28, 2010 at 10:45 PM

sis....
terima kasih sebab sudi tag ayu,

ayu memang gemar bab2 tag nie...
tapi, apakah daya...ayu dah kena tag awal bulan 4 ari tu...

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/04/tolong-aku-tolong.html

terim kasih sebab sudi ingat ayu dan hargai persahabatan kita..

April 29, 2010 at 1:05 AM

aha.. kene pakse selongkar bag juga ye?? hehehe.. sy dh settle dah!

April 29, 2010 at 12:49 PM

fieza79: hehe, mn la tau kat dlm beg2 org lain nnti ader yg spesel...

lieynalatif: tu yg kalu nak bli beg lpas ni pon kn yg besar2 jgk..

sitiruhayu: ok thanx, nnti kita cek yerk..

chugie: tautakper, hehe nak terjah u nyer blog arr... blh?? hehe

April 30, 2010 at 8:38 AM

uh..beg kew tong sampah..hahahaahah

April 30, 2010 at 11:41 AM

ok ler tur... janji xder bantal busyuuuk kat dlm... haha

April 30, 2010 at 3:38 PM

eheh..k.mas bab2 bantal busyuk alynn terasa tau coz my hero ada bantal busyuk tuu..

haha..kena jwb tag eh? nanti eh kena amik ms sket nk shoot pic segala menatang asing kt dlm beg besau alynn tuu..tungguuu..

May 1, 2010 at 10:34 AM

hehe, trase jgk ker.. sowie...

ha, jwb tau, nnti kn saman.. haha

May 1, 2010 at 2:16 PM

sudah ku sudah menyelesaikan tugasanku..
layan http://amazingfiezah.blogspot.com/2010/05/tag-beg-handbag.html

May 2, 2010 at 1:33 PM

i will.... tunguuuu

May 11, 2010 at 4:28 PM

huh lega dh jwb satu tag..

sila sila kan larr
http://alynnluvdanishamza.blogspot.com/2010/05/tagselongkar-pe-da-dlm-beg.html

Post a Comment