^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

5.4.10

Home » , » *2 Hari Menyepi*

*2 Hari Menyepi*

Hm... da 2 ari x bkak blog kwn2, even aku nyer sndri pon x bkak, bkn aper, blik kg sbtu ari tu kat JB (bkn umah famly tp umah k.long) mybabkan aku x smpat update n share... mklumla, kalu da blik kg mmg x ingat bnde2 lain slain ingat nak borak2 ngan famly.. hehe, ari nie aku still cuti n msih kat umah k.long aku kat JB, jap lg tggu Aisha bgun tido pas2 bru blh blik KL coz hubby keje sok n aku... still cuti smpai ari slasa, nak spend masa ngan Aisha kat umah... lm da x mbik cuti lm lpas abis handle promo HKK kat opis bln lpas...So, nak share something here...
Smpi klik pic, atas h.way sblum nak byar tol kat JB...


Spnjg jln anak mama asik tido jerk coz mlm tur (mlm jumaat) Aisha tido lewat (pkl 12 tgh mlm bru tido), tp pkl 6 pg da bgun, mcm tau2 jerk kami nak blik kg...


actually last saturday (03.04) birthday adik aku, USU, n this some pic adik aku ngan abah n mak... birthday Usu kami smbut sederhana jerk kat umah aku kat Gelang Patah, Nusajaya, cm ader kek sebijik jerk, pnjimatan arr ktkan...



so, ari Ahad nyer kami tido umah k.long plak kat Plentong, ms ondaway pi umah k.long tu kami smpat jln2 area JB tp x blh kuar kreta coz ujan.... but tpt mkn still kami pi kat Tesco Tebrau City...



n there is another something aku nak share here, tp x smpt skrg la coz Aisha da nak bgun nie, nnti lain yg aku type, lain plak yg kuar, hehe... so c u next time ya, insyallah

4 comments

April 5, 2010 at 11:18 AM

rindu kat JB bila tgk signboard & tpt2 yg distorykan tu..huhuhu

April 6, 2010 at 10:13 PM

lor... beratus2 gamba amik ni je ke yg juar?? ishkh3

April 7, 2010 at 2:06 PM

Aiyu Esa: tu arr, da lm x blik mcm2 prubhan yg jadik, smpai sesat pon ader gak kalu pi JB skrg nie.

Siti Norhafizah: tu bru intro jerk... nnti time free ader lg yg nak dikongsi kat cni...

Post a Comment