^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19 April 2010

Home » , , » *Hobby Hubby*

*Hobby Hubby*

Asik crite psal Aisha jerk kan, smpai kn tgur ngan adik aku lg,, wat blog nie utk Aisha ker? hehe, bkn aper, nak kongsi crite psal prkmbgan Aisha smbil2 leh wat e-diary biler Aisha besor nnti.... tul x kengkawan???

xper arr, nie nak criter psal hubby aku ngan hobby die, actually hubby aku xder arr suke sgt ngan moto nie, die lbih suke ngan kreta, tp dek sbb kreta msuk spital dr taun lpas coz nak touchup body so die start bjinak2 ngan moto laks skrg nie... mggu lpas hubby aku bru tuka exzos bru (sblum exzos nie dia da tukar yg lain 2 ari sblm tuka exzos sediada skrg-tp aku ckp bising sgt bunyinyer) so, tghari lpas pi smbyang jumaat dia pon tuka yg baru tnpa pngtahuan aku, aku dpt tau pon coz bbudak opis aku (sandy ngan faris) yg kecoh2 kat aku... isk

Blik umah ptg tur, aper lg dia pon nak jadik mekanik, konon2 nak btul kan starter coz biler start moto starter kn kat exzos bru tur...

Nie arr hubby aku dgn aksi2 yg mcm mekanik kononnyer...


Godeh sana, cuit cini...

Tetiba.... jeng jeng jeng!!!!!

Aisha tiba ngan bangganyer (hm, masuk gak criter Aisha dlm story nie)...

Pegang sana, sentuh cini...

Tur dia.... nak jugak dia pgang handbrake wlaupon dgn tjengket2...


Da bosan kat moto coz papa x layan, dia pi kat rak kasut laks, habis dipunggahnyer sumer kasut2 tur, mokso cm mmpu tgok jerk...


Hihihi... senyuman Aisha di petang hari....

So, here some story bout my hubby but ader selit gak Aisha di akhir crite...
Isk!!! camner la nak lari dr criter Aisha nie...
hehe

7 comments

April 19, 2010 at 3:27 PM

si abah jadik mekanik bidan terjun kot..si kecik tu excited la xpenah2 tgk si papa nyer gitu...he2

April 19, 2010 at 3:43 PM

hm, tu arr psal... teruja sgt tgk papa godeh2 moto, tp x jadik pape pun.. hehe

April 19, 2010 at 4:39 PM

k.mas x yh lr dr citer aisha biar jerr..nk citer pasal saper lg klau x citer pasal aisha anak sendiri ye tak?

alin tersenyum sendiri biler tgk senyuman aisha pd pic akhir tuu..sama cam danish cenyum..abis tercungit idung mata segale..comel kn? nk marah pun x jd haha..

April 20, 2010 at 9:03 AM

hm, tul arr alynnz... anak kita jgk arr yg wat ati kiter sejuk kan... cayaang Aisha, mmuah2

April 20, 2010 at 11:48 AM

org lelaki ni memang suke n pandai tul bab2 godek2 motor ni kn?? same lah cam HB kite.. memang suke bab2 motor ni, + bab2 race motor..

aisha pun join ayah sekali ye..

April 20, 2010 at 12:35 PM

ha ha ha... mmg ssh nak lari... eb paham sgt... ;p

April 21, 2010 at 5:40 PM

chugie: tautakper, kalu race sorg2 xper, nie saje nak sruh org yg dok blkg pluk dia kuat2, isk

mamaaerish: hehe kan??

Post a Comment