^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

27 April 2010

Home » , , » *Anak Mama Drive Sampai Jusco*

*Anak Mama Drive Sampai Jusco*

Da ptg da rupenyer... dr pg smbil wat keje smbil blogwalking kengkawan,
Ptg nie bru nak upload citer.... psal Aisha lagi.... smbungan citer smlm lpas Aisha cek condition kreta,
so ari nie citer Aisha bwk kreta laks...
HAH!!! Aisha bwk kreta, dia bru 1thn 4bln, camner leh bwk kreta laks?? da ader lesen ker? smpai ker kaki dia nak tekan pedal minyak? hehe mcm2 dlm kpla otak nie....
So take a look pic kat bwh nie yerk...
v
v
v
v
v

Actually, nie kat JJ Setiawangsa, lpas jmpa Pak Ngah Aisha kat Stadium Malawati, kami shoot pi ,saje jenjln abiskan mase ujung minggu...
Ms papa nak draw duit kat ATM machine, kami nmpak 1 corner utk bebudak kecik naik kreta remote... so kami dgn x blengah lg trus jerk menuju tpt tersbut... Aisha aper lg, agaknyer mmg nak jadik plapis papa suke ngan kreta, trus jerk naik salah 1 kreta kat c2, agak rmai jugak arr org yg mnunggu gliran utk drive'kan anak2 mreka...
Tunggu punyer tunggu punyer tunggu, x jgk smpai gliran kami... tkut lewat, kami pon mgalah n msuk dlm Jusco...
Aisha excited sgt nak naik, da siap nak pusing stereng da... cian anak mama nie, sedey gaks tp nak wat camner, lom ader rezki...
"xper sayang, nnti lain kali kita dtg lagi yerk, n mama akan pastikan Aisha dpt naik kreta tur, ye sayang"
v
v
v
v
v

Nie plak aktvt Aisha time papa pi solat asar kat GF Jusco tur... da dtg cni 3@4 kali mmg nie arr mainan Aisha smentara tggu papa solat,,, naik turun tangga,
"mama risau sayang, tkut Aisha jatuh"
Dr bawah smpai ke atas nuun... tggi jgk arr tangga tur, sblh tu ader escelator, tp not recomand 4 small kids la kan utk jd tpt mainan, so aku lbih prefer Aisha main kat tgga...
Hehe, Aisha ngan bgganyer mmulakan langkah naik tgga tur, siap dok relax lg kat pertngahan tgga, mgkin coz pnat @ saje nak explore lntai kat tangga tur gn marble brand aper...
Biler anak mama nak smpai atas nie???
v
v
v
v

"YEA!!!!!"

Aksi Aisha ms smpai kat flat area, lagak cam da brjya smpai ke puncak jerk...
Hehe, wlaupon ltih aku mlyan Aisha yg dok naik trun tgga, tp aku swonok coz Aisha mnampakkan prkmbngan +ve dr thun ke thun, hopefully Aisha akan trus mmbsar ngan sihat n pintar, InsyaAllah...
Mama bangga ngan anak mama nie....

9 comments

April 27, 2010 at 6:15 PM

amboi anak dara sorang ni, mcm2 dia ekplore..bijak betul

April 27, 2010 at 11:16 PM

aha.. lepas ni kopak ler duit masz ye.. kene spare tabung kalau nk ke mall.

aisha so cute with her 'pokok kelapa' tu...

April 28, 2010 at 8:03 AM

salam,
cute betol Aisya mase tgh driving..yo yo je,,

April 28, 2010 at 9:00 AM

huh ganaz tul aisha alin pikir aisha berkenan nak naik keta warna pink kt belakang tuu..rupe2nyer aisha naik jeep..

April 28, 2010 at 1:41 PM

nieda: hm, da tlbih bijak da tu...

chugie: tu arr, bkn main bsar lg tabung khas for Aisha kat umah nun...

ummiaisyah: hehe, cam da pndai bwk jerk..

alynnz: ha!! tu arr kreta idaman Aisha..

April 28, 2010 at 1:43 PM

*tahun ke tahun?
ausha bukan br setahun ke..
haishh

April 28, 2010 at 1:53 PM

syok nengok gelagat ank seusia tuu..gelagat spontan yg harus diabadikan...ish..ishh

April 28, 2010 at 2:40 PM

so cute ler....nak tumpang keta Aisha buleh????.....muahhhhh...cium sayang tok Aisha....

April 28, 2010 at 2:46 PM

fiezah@usu: yela.. dr 0 thn ke 1 thn x ker sthun ke sthun...

isk ader jerk x kena adik aku nie...

fieza79: hm, swonok kan???

kak mieyn: aunty nak tumpang ker, blh, tp Aisha xder lesen lg, aunty brani ker??.. sayang aunty jgk coz bc coretan mama...

Post a Comment