^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

14 April 2010

Home » , » *Future Garfield Shoe 4 Aisha*

*Future Garfield Shoe 4 Aisha*

salam, nak kongsi ckit arr psal sandel beso Aisha nie... actually aku xder ar nak crite sgt psal nie, malu coz mcm nmpk glojoh lak nak blikan shoe 4 Aisha... tp crite ni aku dedicate khas utk kawan aku si alynn coz dia nak tau psal sandel beso garfield Aisha yg aku bli tur kan... so nie arr dia sandel nyer...

opsss tltak tngan Aisha laks... actually aku mbik pic nie coz aku bru dpt (ader org bg free-alhamdulillah rezki Aisha) cincin silver utk Aisha, so aku pkaikan arr cincin tur kat jari anak aku, mula2 mmg Aisha mcm rs x slesa jerk pkai cincin tur, asik nak bukak jerk, tp lame2 dia ok jerk, siap bwk tido lg.. tp aku pkaikan skjap jerk arr, tkut ilang... hehe so nie arr tgan Aisha ngan silver ring...


Ha.. nie bru arr sandel garfield yg beso tur... skrg saiz kasut Aisha '4' n big garfield shoe tur saiz '10', hm agak2 biler Aisha dpt pkai sandel nie yerk??


I love garfield, so sweet...

H,, x sabar rsnyer nak pi jnjln ngan Aisha pkai sandel nie... kalu ader utk org dewasa sandel garfield nie sure aku akan bli... tp ader ker???

7 comments

April 14, 2010 at 2:55 PM

cantik sandal garfield...mungkin bape bulan lagi, blehler aisha pakai sandal tue...

April 14, 2010 at 3:13 PM

hehe..thanks k.mas akhirnye sudi gak share pic kasut beso aisha..yer lerr mmg beso pun..haha..k.mas pun agak2 larr time nak beli kasut tuu..kaki aisha comel loteh jerr..tp x per maybe aisha brumur 2@3 thn dh bleh pkai kan?

erm..setakat nie alin xdpt tgk lg pic aisha ngan cincin silvernyerr..tp alin akan usaha bukak lg..sure comeikan ngan jemari aisha yg kiut..

April 14, 2010 at 3:33 PM

amboi.. bukan main lg ye.. x sabo ye nk tunggu anak beso. hehehe.. nanti x terkejor pulak!

April 14, 2010 at 5:14 PM

memang peminat garfield nie...comel beb.....

April 14, 2010 at 11:15 PM

mamalyna: tu arr, tgh sabo jerk nie tggu Aisha leh pkai... isk sabo...

alynn: hehe biase arr, mak yg minat tp anak laks jd mangsa..
Aisha ngan silver ring yer... hm, kn wat n3 bru la nmpknyer...hehe

chugie: skrg nie pon d x tkjor da... tp x kurus2 gak bdn nie...

zaidah: tu arr psal, kalu ader mklumat psal garfiled, inform arr yerk...

April 15, 2010 at 10:30 AM

hihihi...mama suke garfield...aisya lk jd mangse...

April 15, 2010 at 2:25 PM

xper.. Aisha suker... hehe

Post a Comment