^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

19.4.10

Home » , » *Tag Kasut Feveret*

*Tag Kasut Feveret*


actually nie nak jwb tag dr fieza79 psal kasut faveret...hehe
sile arr tatap wajah2 kasut aku yg x sberape nie yerk...


3rd place

v

v

v
Slipa ksyangan ku (kategori kasut gaks kan??)... snang aku nak pi mane2, kat opis pon pkai slipa nie, kat umah pi jenjln pon pkai slipa nie... x tinggi n x rendah x susah nak main kejar2 ngan Aisha... haha


2nd place

v

v

v


Hm, x hingat bli kasut nie biler tp bru gaks arr dlm awal taun nie, sbonyer xder ar nak bli sgt pon, tp hubby offer dia nak blikan, so... aku aper lg, sambo arr spsang, aku x tau nak pkai time biler tp sntiase stanby kat opis kut2 arr blh pkai kalu mting kat luar n kalu ader formal occasion... kuikui



1st place

v

v

v

Putih mlambgkan suci ye dak... hm, ni arr kasut yg pling aku suker skali, kasut nie hubby aku pilih (pilih jerk bkn beli tau..) ms kami pi otstesen kat tganu taun lpas... nak kt slalu pkai x jgk arr coz aku pkai time kat opis jerk, tu pon cm pi trun cafe jerk, pastu kat opis jln2 pkai slipa kat atas tur.. sayang arr nak pkai slalu... hehe
k, nak selit criter lain laks tp dlm kategori yg same...
Aisha 1st place shoe

v

v

v

Haha, tslit gaks Aisha's props...

"hm, nie kasut faveret Aisha... kasut ni mama blikan awal bln ari tu ms blik kg kat Jusco Tebrau City, JB.... Aisha suke sgt kasut nie, comel jerk Garfield kat dpn tu, pastu kalu Aisha pkai siap ader bunyik2 lagik, so snang arr kalu mama nak kesan Aisha kat ner..hehe, kasut nie Aisha pkai kalu kami sefamly pi jenjln, swonok sgt.... sekian"


so... time 4 me is here!!!.... korang yg tersenarai kat bwah nie tolong jwb yerk (nie snarai yg ingat), yg x tsnarai pon leh jwb gaks...

[Alynnz] - thanx 4 da ans
[Fiezah] - thanx 4 da ans
[Chugie] - thanx 4 da ans

kalu da jwb inform erk!!! nak terjah shoe rack korunk... k c u

9 comments

April 20, 2010 at 5:19 PM

tq jwb tag piza...len kali kite men tag2 lg ek?

simple tp tetap lawa kasut tu...ehhh si kecik tu pun da kasut faveret...

April 20, 2010 at 10:24 PM

sy udah melengkapkn tag mu.. silalah jenguk hehe

April 21, 2010 at 9:40 AM

fieza79: ok jerk... hehe tu arr, si kecik tu pon nak mnyebuk gaks, x leh nak halang...

CT Fiezah: hehe, jap lg akak jenguk yerk.. tgguuu

April 21, 2010 at 2:05 PM

owhh..k.mas tag alin yerr..alamak alin xshoot pic kasut lagikk..nanti eh? tungguuu...

April 21, 2010 at 4:42 PM

alynnz: wokeh.... snap bebyk tau.

April 21, 2010 at 9:27 PM

mas, sy dh penah buat dh..
klik sini : http://iezmierah.blogspot.com/2010/04/kasut-kegemaranku.html

April 22, 2010 at 11:27 AM

k.mas alynn dh jawab tag..jenguk blog alynn k..

April 22, 2010 at 4:30 PM

chugie : ok kalu camtur... da tgk da...

alynnz: k, da jenguk da... thanx coz sudi jwb ya, leh wat lg... haha

April 24, 2010 at 7:48 AM

akak...x buat lg la...x sempat...bz skit..tie sy buat sy kasi tau k...

Post a Comment