^welcome to maszmadi.blogspot.com^~^!SI BLOGGER MAMA is best view by Mozilla Firefox & Google Chrome^~^we are now mobile friendly^~^thank you and do come again^

26.8.14

Home » , , » KAK NGAH in the house

KAK NGAH in the house


assalamualaikum,

alhamdulillah, last saturday 23.08.2014 my adik (Uteh) dah selamat melahirkan baby beliau yang kedua..... kalau sebelum ni anak 1st baby boy, kali ni dapat baby girl..... sepasang dah mereka.....




 merah muka baby tu kan.....
tadi dapat info dari wasap group, baby beliau yang kami panggil kak ngah sebelum ni dah rasmi ada nama.....
Aimy Farhana
abang beliau nama Amar Firdaus..... so kira dorang ni ala2 peminat AF la kan..... haha, itu komen dari myUsu dalam wasap group kami.....

sekarang ni tengah berpantang kat umah mak nuun di Adela, moga Aimy Farhana membesar sebagai anak yang solehah dan membahagiakan mama & daddy.....

sekian

6 comments

August 26, 2014 at 9:35 PM

Dorg amik sempena nama paksu & maksu la Azlan Fizah

Tu yg amik AF AF tu

August 26, 2014 at 10:40 PM

Wahhhh tahniah tahniah!

August 27, 2014 at 8:11 AM

Alhamdulillah.. rezeki dpt ank sepasang..

August 28, 2014 at 3:20 PM

yeay aisha dpt kazen baru heeheheh...

comel nye baby masz...rindu plak bau wangi baby kan....

August 30, 2014 at 11:25 PM

tahniahhh :)

September 3, 2014 at 6:11 PM

tahniah...masz dpt anak buah baru...

Post a Comment